![]() |
Re: Machetele mele - Dragos_H
Poti pune te rog o poza cu dedesubtul lui F50? Sunt curios de ceva. Merci
|
1 Attachment(s)
Razvan: Asa am vrut, culoare neagra, mie imi place cum arata in realitate, pozele nu au iesit asa bine.
dnt 95: Imi place asa cum e, nu cred ca o sa-i fac modificari. model collector: uite si poza dorita. |
Merci !
|
Cu placere !
|
Smechere acele date tehnice si multitudinea de sigle Ferrari!! ;)
|
7 Attachment(s)
F50 e singura macheta Bburago Italy dintre cele pe care le am la care datele tehnice sunt scrise astfel :D (frumos din partea lor).
Pentru astazi: Ferrari 550 Maranello - 1:18 Bburago Italy , una dintre masinile Ferrari care imi place foarte mult. |
foarte frumos ferrari
se spune ca acesta este prin cele mai detaliate bburago italy facute ... bravo |
7 Attachment(s)
Multumesc Andrew 46 ! :-)
In continuare voi prezenta: Audi TT (1999) - 1:18 Maisto |
Daca ai putea sa prinzi cumva cadranele care sunt foarte reusite,ai pune mai bine in valoare macheta,unul dintre putinele maisto-uri care imi plac:D
|
foarte smecher TT-ul 8) ........
|
1 Attachment(s)
Merci AdY9005! :D
Merci Andrei, am facut poza mai bine de atat nu prea am ce face, sper sa se inteleaga ceva :-) |
8 Attachment(s)
Macheta prezentata in continuare este: Porsche Carrera GT - 1:18 Maisto :-), un model care m-a surprins in mod placut prin realizare cu toate ca mai aveau de lucru la interior, dar isi merita investitia.
|
Sefule,lasa-l p'asta vinde'l fa ceva cu el si ia-ti versiunea Aa sau macar versiunea Minichamps!!!
|
foarte frumoase machete,bafat in continuare
p.s ai dreptate cu carrera gt ,si eu am dar pe gri:D si e foarte bn realizata:D |
9 Attachment(s)
Mersi Mateiush ! :-)
Dark Side, poate il voi schimba cu un Autoart dar mai incolo, deocamdata raman cu asta. Astazi va voi prezenta : Lamborghini Gallardo Superleggera - Maisto 1:18. Este o macheta destul de bine realizata a celor de la Maisto, mai ales motorul. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning