Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   Intalniri Mk3 - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/111901-intalniri-mk3-bucuresti.html)

Bobby boss 21-03-09 23:11

Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti

Nu mai rezist vreau sa ma alatur si eu grupului dar momentan nu se poate ca Dacktary al meu e lovit si acu supera prin service,dar sper sa vina si ziua mea.

Sorin Golf 3 cabrio 22-03-09 08:19

19 Attachment(s)
Poze de la locurile propuse de mine pt gratar:

1. Branesti - Vadul Anei...

Sorin Golf 3 cabrio 22-03-09 08:23

7 Attachment(s)
Poze de la locurile propuse de mine pt gratar:

2. Pusnicu :

wolfgang_69 22-03-09 09:52

hai ca apar si eu duminica asta,in speranta ca gasesc un ajutor sa montez alarma aia nenorocita pe masina :)).cat despre gratar,eu zic ca prima varianta propusa de sorin este cea mai ok.un loc mai nepopulat inseamna mai multe posibilitati de a iesi ceva frumos.
@ nea florin-sa nu aduceti mici tot de acolo de unde am zis eu ca ne suparam :)).tre sa negociem sa vedem cum facem,daca luam din acelasi loc concuram impreuna la premiul "mic cel mare"

Bobby boss 22-03-09 13:24

Wolfgang 69 daca nu reusesti sa iti montezi alarma da-mi un pm si te duc la un super baiat si se rezolva e as la electrica.

roberto27 22-03-09 16:41

Domnilor nu ati facut nici o poza astazi sau nu v-ati mai intalnit? Mie imi place mai mult varianta 1 propusa de Sorin ca este mai salbatica asa si poate o punem si de un meci de fotbal.

cvag3 22-03-09 18:16

Am facut poze le bag la noapte.

roberto27 22-03-09 18:29

Claudiu ne miscam si noi mai cu talent? Mai repede sefu ca ma ia somnu:lol:

Nick__ 22-03-09 20:18

Quote:

Originally Posted by wolfgang_69 (Post 2171865)
hai ca apar si eu duminica asta,in speranta ca gasesc un ajutor sa montez alarma aia nenorocita pe masina :)).cat despre gratar,eu zic ca prima varianta propusa de sorin este cea mai ok.un loc mai nepopulat inseamna mai multe posibilitati de a iesi ceva frumos.
@ nea florin-sa nu aduceti mici tot de acolo de unde am zis eu ca ne suparam :)).tre sa negociem sa vedem cum facem,daca luam din acelasi loc concuram impreuna la premiul "mic cel mare"

oo sper sa te descurci cu alarma ca nu mai ai mult

GRETARE varianta 1 la E mai salbatic si pustiu cum ne trebuie noua fara fitosi pa langa noi gen aia cu Q7 vw golf 5 etc

cvag3 22-03-09 23:05

6 Attachment(s)
Pozele...
Roberto noapte insemna dupa 00.:lol:
Din pacate am facut doar cateva poze, astea.
E groaznic de aglomerat acolo.

roberto27 23-03-09 07:56

Ca de obicei Lulu este electricianul nostru:D si se descurca de minune. Claudiu este aglomerat acum si ma gandesc ce o sa fie cand o sa vina caldurica mai mare de o sa iasa toata lumea in parc. De abia astept gratarelul sa mananc niste mici de la cei cu experienta in domeniu :lol:. Trebuie sa discutam cand ne intalnim la gratarel,sa stabilim o alta locatie pentru intalnirile de duminica,ceva mai liber sa ne desfasuram si noi.

Sorin Golf 3 cabrio 23-03-09 08:15

Deci, GRATARELUL Duminica, 5 Aprilie (peste 2 saptamani) !!!

Locatia: Branesti-Vadul Anei

Loc de intalnire : Corra Pantelimon (zic eu)

Ora intalnirii (zic eu): 9.45-10.00 (rog nu intarziati!!!) ...daca intarziati si nu stiti locatia, tel: 0722 321 302 sau 0765 44 10 35 Sorin

Va puteti lua cu dvs sotia, copii, prietena, amanta, catelul, etc...(numai sa anuntati)

cvag3 23-03-09 23:23

1 Attachment(s)
Sorine, asta e drumul?:yikes:
Eu ma gandeam ca vin la un gratar :chew:nu sa-mi las masina pe acolo.:bunch:
Nu are nimeni un amortizor fata? Ca pe al meu l-am facut praf.

Sorin Golf 3 cabrio 24-03-09 07:16

Ala este unul din multele drumuri care duc spre zonele pustii, putem alege si variante din asfalt direct...

P.S. eu le-am facut pe toate cu golful meu care e destul de jos comparativ cu ale altor membrii...

roberto27 24-03-09 07:50

Deci trebuie sa imi modific golful in 2 saptamani sa-l transform 4motion:chainsaw:, bineinteles glumesc. Din punctul meu de vedere este OK, toata treaba este sa prindem o zi frumoasa ca din cate am vazut din poze avem unde sa campam:D.

All times are GMT +2. The time now is 16:19.

- Copyright 2026 4Tuning