![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
Nu mai rezist vreau sa ma alatur si eu grupului dar momentan nu se poate ca Dacktary al meu e lovit si acu supera prin service,dar sper sa vina si ziua mea.
|
19 Attachment(s)
Poze de la locurile propuse de mine pt gratar:
1. Branesti - Vadul Anei... |
7 Attachment(s)
Poze de la locurile propuse de mine pt gratar:
2. Pusnicu : |
hai ca apar si eu duminica asta,in speranta ca gasesc un ajutor sa montez alarma aia nenorocita pe masina :)).cat despre gratar,eu zic ca prima varianta propusa de sorin este cea mai ok.un loc mai nepopulat inseamna mai multe posibilitati de a iesi ceva frumos.
@ nea florin-sa nu aduceti mici tot de acolo de unde am zis eu ca ne suparam :)).tre sa negociem sa vedem cum facem,daca luam din acelasi loc concuram impreuna la premiul "mic cel mare" |
Wolfgang 69 daca nu reusesti sa iti montezi alarma da-mi un pm si te duc la un super baiat si se rezolva e as la electrica.
|
Domnilor nu ati facut nici o poza astazi sau nu v-ati mai intalnit? Mie imi place mai mult varianta 1 propusa de Sorin ca este mai salbatica asa si poate o punem si de un meci de fotbal.
|
Am facut poze le bag la noapte.
|
Claudiu ne miscam si noi mai cu talent? Mai repede sefu ca ma ia somnu:lol:
|
Quote:
GRETARE varianta 1 la E mai salbatic si pustiu cum ne trebuie noua fara fitosi pa langa noi gen aia cu Q7 vw golf 5 etc |
6 Attachment(s)
Pozele...
Roberto noapte insemna dupa 00.:lol: Din pacate am facut doar cateva poze, astea. E groaznic de aglomerat acolo. |
Ca de obicei Lulu este electricianul nostru:D si se descurca de minune. Claudiu este aglomerat acum si ma gandesc ce o sa fie cand o sa vina caldurica mai mare de o sa iasa toata lumea in parc. De abia astept gratarelul sa mananc niste mici de la cei cu experienta in domeniu :lol:. Trebuie sa discutam cand ne intalnim la gratarel,sa stabilim o alta locatie pentru intalnirile de duminica,ceva mai liber sa ne desfasuram si noi.
|
Deci, GRATARELUL Duminica, 5 Aprilie (peste 2 saptamani) !!!
Locatia: Branesti-Vadul Anei Loc de intalnire : Corra Pantelimon (zic eu) Ora intalnirii (zic eu): 9.45-10.00 (rog nu intarziati!!!) ...daca intarziati si nu stiti locatia, tel: 0722 321 302 sau 0765 44 10 35 Sorin Va puteti lua cu dvs sotia, copii, prietena, amanta, catelul, etc...(numai sa anuntati) |
1 Attachment(s)
Sorine, asta e drumul?:yikes:
Eu ma gandeam ca vin la un gratar :chew:nu sa-mi las masina pe acolo.:bunch: Nu are nimeni un amortizor fata? Ca pe al meu l-am facut praf. |
Ala este unul din multele drumuri care duc spre zonele pustii, putem alege si variante din asfalt direct...
P.S. eu le-am facut pe toate cu golful meu care e destul de jos comparativ cu ale altor membrii... |
Deci trebuie sa imi modific golful in 2 saptamani sa-l transform 4motion:chainsaw:, bineinteles glumesc. Din punctul meu de vedere este OK, toata treaba este sa prindem o zi frumoasa ca din cate am vazut din poze avem unde sa campam:D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning