![]() |
re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
Pune'l si tu pe youtube...pt ca eu nu il pot vedea aici :(((
|
treigepeul e vinovat :-P
|
Quote:
|
Asteptam linku'.....
|
1 Attachment(s)
nu am reusit sa il urc pe youtube...intra pe mess si til dau :D lizuca a mai primit un eleron destul de dragut, ajuta la aerodinamica :D am pus o poza, dar o sa fac mai multe maine, mai clare.
|
10 Attachment(s)
lizuca a primit si un set de arcuri super sport :D o sa urmeze sa-i fac amortizoarele mai tari. Sta foarte bine pe strada si uimitor chiar nu atinge nimic, putin tobele ca nu sunt prinse cum trebuie(o sa rezolv asta zilele astea).
|
te-am vazut pe la big azi, dar din pacate eram prea grabit ca sa ma uit bine la masina! ce pot sa zic ca am observat, k s-a lasat mult masina, bine...noroc ca ma uitasem aseara pe topic si am recunoscut-o imediat!
bafta multa si spor la treaba! P.S. punei jante sau macar nishte buze d'alea cromate, sau nush...o donga alba pe cauciuc...ceva.. |
sper ca nu ai intrat si aici cu flexu' ca in taunus? Ai rigiditate cat de cat la arcuri?
ma mir eu ce supersporturi ai tu..:D, cert e ca arata tare interesant lasata si pe lumina aia, ai facut un fel de hot rod :twisted: |
daca ar fi fost si fata asa... :X ... spatele e tipicul cur lasat de E30 :D toceste cauciucurile pe jumate din suprafata :D cand tocesti o parte le inversezi si gata :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva poze mai noi cu lizuca de la tibco, din pacate n-am putut particpa ca am ceva probleme cu pompa de benzina...si nu se mai alimenteaza cateodata(presun ca e pompa, ramane sa fac investigatii amanuntite) :rolleyes2
|
Quote:
|
arata bine "lizuca" asa lasata. chiar ca seamana cu un e30.
o mica sugestie, nu te-ai gandit sa ii schimbi culoarea? pe negru ar arata criminal |
5 Attachment(s)
Quote:
Am pus poze cu noile modificari la grila, in spatiul de la grila o sa pun plasa "racing" :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning