![]() |
Re: BV 02 RHD
astept un mic sfat vreau rolbar in masinuta mea cum incep???????????????:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
|
Ti-am zarit ieri masina prin Selgros. Am stat cateva minute langa ea. Arata mult mai bine live :)
|
Quote:
|
ms fain de cele spuse mai are greseli pe ici pe colo da am grija de ea am montat aprindere electronica traiasca nenea viorel electricianu
|
cine ma ajuta si pe mine cu o idee? vreau sa pun pe spate o a doua bara stabilizatoare langa cea existenta si vreau sa stiu dk o sa se intample ceva sa ma ajuta cine care a pus si stie ce efect va avea asupra masini .dk mai trebuie ceva cand o sa trebuiasca sa o montez multumesc va salut:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted:
|
https://www.youtube.com/watch?v=tHelZY1qRLQ cotoarba in actiune :)
|
1 Attachment(s)
masinuta mea
|
Frumoasa ,spor la munca in continuare ! se aude bine :->
|
2 Attachment(s)
Inca doua poze mai artistice :)
|
foarte frumos. Chiar imi place...;)
|
ma bucur ca e placuta masina da are defecte si ea da sunt cu ochii pe ea mereu urmeaza zilele astea sa schimb planetarele si saptamana viitoare montez bara stabilizatoare de papuc diesel caut rolbar va rog ajutor :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
|
Quote:
|
Frumoasa masina. Am o intrebare: pana acum nu ai avut probleme cu politia? ca imi place cum ai facut spatele fara bara.
|
am avut probleme si ma astept sa am si incontinuare asa este politia romana:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted :
|
foarte frumoasa masina si facuta cu gust , sa ai parte de ea si grija ... numa bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning