![]() |
interesant e putin spus...!BRAVO!
am inceput sa devin fan airbrush :lol: 8) |
Tare ... :P chiar imi place... bravo...o treaba excelenta...tot asa :peace:
|
Tare ... :P chiar imi place... bravo...o treaba excelenta...tot asa :peace:
|
Felicitari RUS'ule... frumoasa opera Santos 8)
u've got my respect 4 this... in sfarsit apar si \"piese\" adevarate de tuning la noi :twisted: ne vedem la salon :wink: |
Felicitari RUS'ule... frumoasa opera Santos 8)
u've got my respect 4 this... in sfarsit apar si \"piese\" adevarate de tuning la noi :twisted: ne vedem la salon :wink: |
.....
:shock: :shock: frumoasa..ce pot sa zic...nu prea ma dau eu in vant dupa airbrush ...aerografe si altele...dar imi place pe megane`u asta...bravo RUS ...Santos...si cine a lucrat la asta ( husky parca... )....sa ii dai blana sanatos...si mai lucreaza la spate..k in fatza e bestiala ... !! :shock: :shock: :D :D noroc !!
|
.....
:shock: :shock: frumoasa..ce pot sa zic...nu prea ma dau eu in vant dupa airbrush ...aerografe si altele...dar imi place pe megane`u asta...bravo RUS ...Santos...si cine a lucrat la asta ( husky parca... )....sa ii dai blana sanatos...si mai lucreaza la spate..k in fatza e bestiala ... !! :shock: :shock: :D :D noroc !!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
prea tare e masinuta asta... il duce capu' pe rusu sa faca RENAULT MEGAN FULL SMECHERIE!!!!!!!!!
|
prea tare e masinuta asta... il duce capu' pe rusu sa faca RENAULT MEGAN FULL SMECHERIE!!!!!!!!!
|
a iesit de nota 20...
tot respectul meu pt masina asta |
a iesit de nota 20...
tot respectul meu pt masina asta |
masina oricum arata destul de bine
|
masina oricum arata destul de bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:17. |
- Copyright 2026 4Tuning