Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   PAINTING - MEGANE COUPE - RUS ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/11099-painting-megane-coupe-rus.html)

Skillzu 02-03-06 21:22

interesant e putin spus...!BRAVO!
am inceput sa devin fan airbrush :lol: 8)

Paniktu' 02-03-06 21:22

Tare ... :P chiar imi place... bravo...o treaba excelenta...tot asa :peace:

Paniktu' 02-03-06 21:22

Tare ... :P chiar imi place... bravo...o treaba excelenta...tot asa :peace:

Achim 02-03-06 21:41

Felicitari RUS'ule... frumoasa opera Santos 8)

u've got my respect 4 this... in sfarsit apar si \"piese\" adevarate de tuning la noi :twisted:

ne vedem la salon :wink:

Achim 02-03-06 21:41

Felicitari RUS'ule... frumoasa opera Santos 8)

u've got my respect 4 this... in sfarsit apar si \"piese\" adevarate de tuning la noi :twisted:

ne vedem la salon :wink:

Andrei_NSL 02-03-06 21:57

.....

:shock: :shock: frumoasa..ce pot sa zic...nu prea ma dau eu in vant dupa airbrush ...aerografe si altele...dar imi place pe megane`u asta...bravo RUS ...Santos...si cine a lucrat la asta ( husky parca... )....sa ii dai blana sanatos...si mai lucreaza la spate..k in fatza e bestiala ... !! :shock: :shock: :D :D noroc !!

Andrei_NSL 02-03-06 21:57

.....

:shock: :shock: frumoasa..ce pot sa zic...nu prea ma dau eu in vant dupa airbrush ...aerografe si altele...dar imi place pe megane`u asta...bravo RUS ...Santos...si cine a lucrat la asta ( husky parca... )....sa ii dai blana sanatos...si mai lucreaza la spate..k in fatza e bestiala ... !! :shock: :shock: :D :D noroc !!

minirally 02-03-06 22:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"b_22_mke\"
.....frumos... chiar a iesit frumos ....
pt porbagaj nu sa optat pt nimik , la painting ma refer .Cred ca ar merge o privire fioroasa celor ce o privesc din spate... :D e doar o idee :P
Sper sa fie gata pana pe 1-2Aprilie pt marele show , sunt sigur ca nu o sa lipseasca :wink:

din spate n-am putut sa-i fac poza :p ar fi prea incarcata si cu painting pe spate...parerea mea... :roll:

minirally 02-03-06 22:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"b_22_mke\"
.....frumos... chiar a iesit frumos ....
pt porbagaj nu sa optat pt nimik , la painting ma refer .Cred ca ar merge o privire fioroasa celor ce o privesc din spate... :D e doar o idee :P
Sper sa fie gata pana pe 1-2Aprilie pt marele show , sunt sigur ca nu o sa lipseasca :wink:

din spate n-am putut sa-i fac poza :p ar fi prea incarcata si cu painting pe spate...parerea mea... :roll:

TOBA^ 02-03-06 22:30

prea tare e masinuta asta... il duce capu' pe rusu sa faca RENAULT MEGAN FULL SMECHERIE!!!!!!!!!

TOBA^ 02-03-06 22:30

prea tare e masinuta asta... il duce capu' pe rusu sa faca RENAULT MEGAN FULL SMECHERIE!!!!!!!!!

aleks 02-03-06 22:31

a iesit de nota 20...
tot respectul meu pt masina asta

aleks 02-03-06 22:31

a iesit de nota 20...
tot respectul meu pt masina asta

Pitu 02-03-06 22:34

masina oricum arata destul de bine

Pitu 02-03-06 22:34

masina oricum arata destul de bine

All times are GMT +2. The time now is 13:17.

- Copyright 2026 4Tuning