![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
o intrebare cu surub:
merita pus bara stabilizatoare? sau doar in cazuri extreme gen se craceste de roti si alte lucru.... |
Quote:
|
de aratat stiu ca arata super beton am vazut ieri pe golfu vecinului in timp ce isi spala motoru si da un aspect chiar foarte placut... dar ma gandeam la utilitatea ei pt ca nu stiu exact la ce ajuta
|
e matza frumosa... nu te mai luat tu ma barosane dupa toata lumea niste ploape daca pui ii shimba privirea o face mai dura.. acuma bine inteles daca.ti place te sal si ai grija de mantza!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut!Am urmarit in scurt inceputul proiectului tau si..................BAGA FORTZA ca iese bine!Singura remarca si nu vreau sa sune a remarca jignitoare este aceea ca pentru jantele ce le ai pe ea........daca is de ///M sau replica ///M....consider ca s-ar fi pretat un pachet ///M.Oricum este remarca mea.Masina in rest arata bine.Spor la tunat in continuare!
........FORTZA BMW......... |
Quote:
|
Quote:
sincer nu stiu daca s-au facut replica dupa jentile astea,dar oricum sunt originale. Te cred,si mie mi-ar placea un M liniar.. sa vad de bara, pe spate ma rezolv in 2 sapt si pe fata inca nu am gasit . Oglinzile mi-au venit de 4 zile .. si ar mai trebui si bandouri. Dar vin ele.. :) |
fratilor care vreo idee nebuna ce merita mai mult cumparat faruri cu angel eye din fabrica(daca da cu sau fara semnalizare incorporata) sau montat kitu de angel eye pe farurile stock? si sa nu ziceti pretu ca de ala am observat si eu ca diferenta este HUGE dela 250 de lei kitu la 883.19 modelu care imi place pe fond negru de la fk automotive
|
3 Attachment(s)
La jante stiu ca sunt care is de ///M si mai sunt cele care seamana cu cele de ///M da nu scrie pe ele..si stii unde scrie pe janta asta nici nu mai zic.Si ma gandeam.Mna oricum.......bafta in continuare in ceea ce ti-ai propus sa faci din matza si sa ne tii la curent cu noutatile
............ceva in genu sa-ti iasa cu un pachet ///M.Respect! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|