![]() |
Re: E30 - 325i M-Tehnik2
se vand jantele de pe ursulet daca doreste cineva , sunt pe 16'' 7,5j fata si 9j spate, sunt in stare buna nu sunt lovite dar mai au zgarieturi.
|
Ce pret au jantele ?
|
400 eur.
|
frumos ursu... totusi nu prea stiu eu multe de cum e treaba de masinile astea asa ca am cateva intrebari, poate cam ciudate:
cam cat consuma? tu si restu de ursari folositi masinile astea zilnic sau doar asa duminica si la liniutze? in general un urs (vad ca multe aranjate se gasesc la preturi de genul 2000-4000 euro, la ele ma refer) merge struna sau mereu ai ceva de bibilit, mereu mai schimbi setu motor si alea alea? |
Parerea mea : ursii la 2-4000 de euro sunt ....facuti sa arate cat de cat bine :D....cei cu adevarat "aranjati" cap coada nu prea sunt de vanzare sau depasesc cu usurinta 6-7000 de euro si chiar si mai mult....cum e si cazul ursului de fata...o adevarata bijuterie:D
|
salut.
De ce ai trecut pe fata de la 9J la 7.5J? Ce te deranja? Ingreuna cumva caseta de directie?! Merci. Pune te rog niste poze mai recente cu jantele inclusiv cauciucuri. Ce marca sunt? Ai distantiere sau nu? Ai o masina frumoasa. |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
nu am poze la indemana acum dar am sa fac cu prima ocazie , masina este in garaj si nici macar la mine acasa . jantele au doar 2 cauciucuri si cam naspa, profil bun dar sa dezlipit un rand de creste pe mijloc. |
Eu am jante brock b1 9j fata si spate si nu-mi atinge absolut deloc nici in amortizor nici in aripa si asta fara sa am distantieri!!
|
Quote:
|
Daca puneai brocku de 10j pe spate sigur atingea:):):)
|
cred ca mai conteaza si ce ET au ...
|
22 au alea pe 10J... deci in aripa oricum intrau:):) bine
|
Quote:
dar in schimb nu avea ala roti de iarna la ea si in 7 ianuarie cand am luat-o era ceva zapada pe la Berlin chiar si pe autostada era alunecos si asa am venit 1700km cu schiurile astea. :sad: |
:) , stiu cum e , esti fiul ploii , tre sa ti strans de volan ca altfel fuge nebuna stanga dreapta de nu te vezi..
|
Din curiozitate ce model de jante detii pe urs?Sunt superbe.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning