![]() |
Re: Suspensii fixe si reglabile SS SuperSport ( CALITATE - nu chinezarii JOM, FK, etc
ptr o Laguna 1 din 99' suspensie ceva ? si la ce pret ...
|
Re: Suspensii fixe si reglabile SS SuperSport ( CALITATE - nu chinezarii JOM, FK, etc
Kit suspensii fixe SS SuperSport RENAULT LAGUNA
- amortizoare Billstein 30% mai dure decat stoc - arcuri H&R cu 30% mai dure ca stoc - imbunatatirea radicala a tinutei de drum - timpi de acceleratie mult mai buni - coboara 35/35 mm sau 40/40mm - kit complet arcuri + amortizoare - omolgare TUV (nu necesita omologare la RAR) - instalare facila fara modificari (bolt on) - import Germania PRET 450 euro |
ms ptr raspuns...
p.s. intr`un post anterior .. imi spusesi ca un kit(4buc) de amortizoare este 250E Bilstein B8 .... si vad undeva mai in spaate scris 250E amortizoare + arcuri .. kit la 250 ptr astra F .. nu mai inteleg :D scz ca intreb dar sunt nelamurit .. |
s-au ieftinit toate...doar amortizoarele 200 euro
amortizoare + arcuri sport 250 euro |
pt cielo ai ceva ?se potrivesc de la kaddet ... la ce preturi si cat o coboara.. m-ar interesa 80/60 ... 80/80 ... te rog
|
am pentru cielo (nexia) dedicata 40/40 mm sau 60/60mm.
250 euro setul complet. daca vrei de kadett sunt si 80/60 mm si 80/80 mm acelasi pret. |
salut,
pentru ford ka 1.3 44kw, j4s ? cu respect |
Kit suspensii fixe SS SuperSport FORD Ka StreetKa
- amortizoare Billstein 30% mai dure decat stoc - arcuri H&R cu 30% mai dure ca stoc - imbunatatirea radicala a tinutei de drum - timpi de acceleratie mult mai buni - coboara 35/35 mm sau 50/20 mm - kit complet arcuri + amortizoare - omolgare TUV (nu necesita omologare la RAR) - instalare facila fara modificari (bolt on) - import Germania PRET 310 EUR |
amortizoare fata a4 8e?
|
125 euro ambele
|
salut,
imi poti spune daca amortizoarele sunt pe gaz sau pe ulei? le ai pe stoc sau trebuie sa dai comanda? merci. Quote:
|
amortizoarele sunt pe gaz.
trebuie comandate, nu sunt pe stoc, dureaza 5-7 zile lucratoare, avans 50%. daca se achita integral in avans exista un discount de 5% la toata suma. www.srz.ro |
Salut,imi poti spune si mie care este diferenta(daca exista una),intre ''Kit suspensii SS SuperSport''(ceea ce vinzi tu) si firma ''SUPERSPORT'' cu sediul in germania... www.supersport.de
Multumesc |
este aceeasi firma
|
salut
Doar amortizoare spate reglabile pt E30. Si spune-mi te rog cat coboara maxim. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning