Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Mercedes SLR McLaren by FAB Design (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/110461-mercedes-slr-mclaren-by-fab-design.html)

andreicln 23-02-09 11:33

Re: Mercedes SLR McLaren by FAB Design

Quote:

Originally Posted by bogdan772 (Post 2086756)
mai lipseste batman :)

sa stii:lol:

OctaviaRS 23-02-09 13:51

super tare..pacat de eleron si spoiler :D....zic si eu ca ala din balci de balci.... E FRUMOS DA' NU PREA =)))

sparly 23-02-09 15:22

ce cauta eleronul acolo

shu.lee 23-02-09 18:04

sa mi l dea cineva asa, ca ii pun eu spoilerele stock, si l las fara panarama aia de eleron

B.D. 23-02-09 19:59

nu stiu dak kitulul este numai pt aspect sau dak este facut pt. performantele aerodinamice . Dak este pentru look parerea mea ca masina arata mult mai bine stock

Victor_WRC 23-02-09 20:31

daca nu ar fi existat eleronu ala ar fi aratat si mai spectaculos...dar de.....

atbecstasy 23-02-09 21:59

cel mai horror mi se par shi jantele shi cu dunga aia albastra care nu se potriveste la culoarea mashinii ... eleronul ala in V ... iar numarul ala park e aruncat asa de pomana acolo park e lipit cu guma de mestecat ... arata mult mai bine stock !

shu.lee 24-02-09 00:45

Quote:

Originally Posted by B.D. (Post 2093780)
nu stiu dak kitulul este numai pt aspect sau dak este facut pt. performantele aerodinamice . Dak este pentru look parerea mea ca masina arata mult mai bine stock

sunt cat se poate de sigur ca acest kit nu i imbunatateste aerodinamica, si chiar daca ar imbunatati o, ar fi vorba de valori extrem de mici, si oricum o masina poa' sa fie si performanta si frumoasa in acelasi timp.

W35T 24-02-09 22:58

ca batman e de vina...... el a dat comanda ... :)

roska 25-02-09 21:50

arata ca o coropisnita sau o radasca cu coarnele desfacute sa ma scuze fanii slr dar io nu o am la suflet are botu exagerat de lung habitaclu prea in spate

TAZMANIAN DEVIL 25-02-09 22:18

din fatza zici k e masina lu BAT MAN shi eleronu ala e de cacao.....o gramada bani investiti p imaginatzia unui tampit;)

FireWolf 16-03-09 01:23

E prea tare !

boy_wonder 16-04-09 14:35

11 Attachment(s)
FAB Design SLR "Desire" - 750 CP şi 1.080 Nm

Prin SLR "Desire", tunerul elveţian FAB Design a dorit să demonstreze īncă o dată că poate modifica cu succes modele de lux.

Desigur, aspectul exterior nu va fi pe placul tuturor īnsă piesa de rezistenţă se află sub capotă... Aici, motorul V8 a fost serios modificat şi dezvoltă nu mai puţin de 750 cai putere şi 1.080 Nm. De la 626 cai putere şi 780 Nm. Astfel, FAB Design SLR "Desire" va fi unul dintre cele mai puternice SLR-uri. Iar acest aspect este scos īn evidenţă şi de noua evacuare cu şase (exact, aţi văzut bine.. şase!!!) tobe de eşapament. Ca performanţe, avem de specificat acceleraţia de la 0 la 100 km/h īn doar 3.6 secunde şi viteza maximă de 310 km/h. Dacă tot nu īţi satisface dorinţele, să vorbim despre design.

La exterior, supercarul german se remarcă īn special prin partea frontală extrem de agresivă ce aduce a Batmobil. Īn spate avem un nou difuzor dar şi un eleron imens. Alte modificări includ o nouă suspensie, praguri laterale, extensii pentru aripi şi jante pe 20 inci īncălţate cu pneuri Michelin 265/30 ZR 20 pe faţă şi 325/25 ZR 20 pe spate. La interior găsim piele neagră şi roşie.

Noul FAB Design SLR "Desire" va fi şi foarte exclusivist, urmānd a fi fabricat īntr-o ediţie extrem de limitată, de doar 15 exemplare.

JohnnyX 16-04-09 14:55

Kit`ul e arata foarte bine, dar din pacate au pastrat acel eleron. :( Cat despre puterea motorului cele sase tobe spun totul. :shock:

david_makaidj 16-04-09 14:56

1.080 nm.....hm nu gasesti in fiecare colt de strada

All times are GMT +2. The time now is 12:02.

- Copyright 2026 4Tuning