Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/110273-brabus-v12-biturbo-puternic-off-roader-lume.html)

RUDY20140TDI 20-02-09 21:08

Re: Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume

Quote:

Bogdan_mb
Bai baiatule (si toti forumistii) in general .
Voi nu va dati seama la ce fac eu referire cu pozele alea ?
Nu va mai amagiti ca niste "PACALICI" ca astea nu sunt masini de "OFF ROAD" sau "gep-uri" cum spune un cunoscator .
BAAAA Astea Sunt Masini De Strada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ca nu poti sa te urci pe munte cu ele sau sa Faci Extreme Off-Road !!!!!!!!!
Eu M-am referit strict la "DIFERENTA ENORMA DE PRET si EGALITATEA DE PUTERE" ba "COCALARILOR" care nu stiti ce este aia JeeP OffRoad si ce este un Suv de putere pentru SOSEA .

slayersland 20-02-09 21:11

ai dreptate, dar schimba-ti nick-ul din Rudy in Rude

20 XUX 20-02-09 21:13

Sunt de acord cu Rudy, am Ml320 cu pachet offroad pro, singura diferenta sesizabila este ca se ridica putin mai mult, in rest e zero, am ramas impotmolit in zapada cu programul de offroad 3 si cu cauciucuri de iarna pe zapada medie si in panta mica asa ca daca vreti jeep de off-road cumparati-va Land Rover Discovery 3

slayersland 20-02-09 21:15

Pai tocmai, ca G Class nu e nici ML nici Hummer, se compara mai mult cu Land Rover

Evoluzione 20-02-09 21:15

Mercedes G-Klass e considerat de foarte multi profesionisti ca cel mai bun Off-Roader din lume! Desi, azi nu mai e uzul principal a G-Klassului.

20 XUX 20-02-09 21:18

De acord, mercedesul G in general e bun pt off-road, dar cel prezentat aici nu are nici o legatura cu terenul

Outrageous 20-02-09 21:29

ba pai astia ie nebuni sa puna pretu asta pa masina? pai iei nu stie ca trebuie sai intrebe pe noi pe forum acilea ce pret trebuie pus? auzi tu 300.000 de ieuro pe un brabus dasta care n-are genti cu crom si subufer in porbagaj!!!

P.S. Frumoasa masina, chiar ma intrebam de ce nu au pus motorul asta pe G. Oare de ce l-au limitat la 700 cp si nu l-au lasat la 730??

Bogdan_mb 20-02-09 21:33

Quote:

Originally Posted by 20 XUX (Post 2086046)
Arata ca un audi cu ledurile aprinse. P.S. te rog frumos spune-ti opinia nu o critica pe a altora

pai nu ai cum sa nu critici cand tu ai aruncat replica aceea.
De acord cu tine, Audi a fost primul care a montat led-uri pe masinile sale, dar nu ai ce sa faci, asa spune legea, pana in 2011 toate masinile fabricate in UE vor fi dotate cu asa ceva.

Apropo, recent s-a lansat 911 GT3, care vine tot asa cu LED-uri in fata atunci este si asta tiganesc ?

RUDY20140TDI 20-02-09 21:34

Quote:

P.S. Frumoasa masina, chiar ma intrebam de ce nu au pus motorul asta pe G. Oare de ce l-au limitat la 700 cp si nu l-au lasat la 730??
Pai Tocmai Ca este Pus Pe G-Klasse !!!!!!!!!

Outrageous 20-02-09 21:36

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 2086162)

pana sa il puna pe G...ma intrebam de ce nu l-au pus. Sau era si inainte de modelul asta?

slayersland 20-02-09 21:38

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 2086162)

Rudy... nici nu stiu ce sa iti mai zic... te prinzi prea greu... si 50 cent si-a dat seama in cele din urma ca e in romania cand a ajuns la bucuresti... de la hummere vi se trage

PS. Outrageous, faci lectii de limba romana? eu nu m-as obosi...fiecare cu ce intelege

Outrageous 20-02-09 21:42

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2086181)
Rudy... nici nu stiu ce sa iti mai zic... te prinzi prea greu... si 50 cent si-a dat seama in cele din urma ca e in romania cand a ajuns la bucuresti... de la hummere vi se trage

PS. Outrageous, faci lectii de limba romana? eu nu m-as obosi...fiecare cu ce intelege

era o doza de sarcasm pentru hummeristi

Bogdan_mb 20-02-09 22:08

Quote:

Originally Posted by 20 XUX (Post 2086125)
De acord, mercedesul G in general e bun pt off-road, dar cel prezentat aici nu are nici o legatura cu terenul

Chiar te rog sa mergi la un Test Drive cu un G (fie el si 320 CDI) in teren si o sa iti schimbi parerea. Intradevar, pe parcursul timpului s-au schimbat cateva elemente la G-classe insa partile principale au ramas aceleasi, chiar la variantele de top (vezi pozele de la inceputul topicului, unde se vad puntile fixe, arcuri pe foi) . Nu de alta dar am fost in teren cu un G nou si stiu ce poate. Referitor la ML sunt chiar surpins, azi vara am intrat cu ML-ul (anvelope de vara) in noroi pana la praguri (masina era in level 3) si nu am ramas blocat. Iarna prin zapada, chiar nu au fost probleme, in conditii de munte, dar depinde, daca vrei extrem probabil ca anvelopele nu m-ai fac fata, insa sa nu uitam ca ML-ul e undeva intre offroad si cruising pe asfalt.

pt rudy, no comment, o masina mai cocalareasca ca H2 cu croame nu poate exista.

puscky_007 20-02-09 22:32

cel mai puternic off-roader din luume?....scuze dar nu cred...si exista dovada chiar la mine in Brasov.....Porsche Cayenne Gemballa...si ghiciti cati cai are?....750:)..si mai nouu...se aude ca are 850...dar asta nu pot sa garantez...750 stiu sigur ca arehttp://www.rtbclub.ro/pages/RO/viewc...6c677.48572186

puscky_007 20-02-09 22:34

http://file:///C:/Users/Administrato...T750_13085.jpg

All times are GMT +2. The time now is 11:02.

- Copyright 2026 4Tuning