![]() |
Re: Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume
Quote:
Voi nu va dati seama la ce fac eu referire cu pozele alea ? Nu va mai amagiti ca niste "PACALICI" ca astea nu sunt masini de "OFF ROAD" sau "gep-uri" cum spune un cunoscator . BAAAA Astea Sunt Masini De Strada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ca nu poti sa te urci pe munte cu ele sau sa Faci Extreme Off-Road !!!!!!!!! Eu M-am referit strict la "DIFERENTA ENORMA DE PRET si EGALITATEA DE PUTERE" ba "COCALARILOR" care nu stiti ce este aia JeeP OffRoad si ce este un Suv de putere pentru SOSEA . |
ai dreptate, dar schimba-ti nick-ul din Rudy in Rude
|
Sunt de acord cu Rudy, am Ml320 cu pachet offroad pro, singura diferenta sesizabila este ca se ridica putin mai mult, in rest e zero, am ramas impotmolit in zapada cu programul de offroad 3 si cu cauciucuri de iarna pe zapada medie si in panta mica asa ca daca vreti jeep de off-road cumparati-va Land Rover Discovery 3
|
Pai tocmai, ca G Class nu e nici ML nici Hummer, se compara mai mult cu Land Rover
|
Mercedes G-Klass e considerat de foarte multi profesionisti ca cel mai bun Off-Roader din lume! Desi, azi nu mai e uzul principal a G-Klassului.
|
De acord, mercedesul G in general e bun pt off-road, dar cel prezentat aici nu are nici o legatura cu terenul
|
ba pai astia ie nebuni sa puna pretu asta pa masina? pai iei nu stie ca trebuie sai intrebe pe noi pe forum acilea ce pret trebuie pus? auzi tu 300.000 de ieuro pe un brabus dasta care n-are genti cu crom si subufer in porbagaj!!!
P.S. Frumoasa masina, chiar ma intrebam de ce nu au pus motorul asta pe G. Oare de ce l-au limitat la 700 cp si nu l-au lasat la 730?? |
Quote:
De acord cu tine, Audi a fost primul care a montat led-uri pe masinile sale, dar nu ai ce sa faci, asa spune legea, pana in 2011 toate masinile fabricate in UE vor fi dotate cu asa ceva. Apropo, recent s-a lansat 911 GT3, care vine tot asa cu LED-uri in fata atunci este si asta tiganesc ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS. Outrageous, faci lectii de limba romana? eu nu m-as obosi...fiecare cu ce intelege |
Quote:
|
Quote:
pt rudy, no comment, o masina mai cocalareasca ca H2 cu croame nu poate exista. |
cel mai puternic off-roader din luume?....scuze dar nu cred...si exista dovada chiar la mine in Brasov.....Porsche Cayenne Gemballa...si ghiciti cati cai are?....750:)..si mai nouu...se aude ca are 850...dar asta nu pot sa garantez...750 stiu sigur ca arehttp://www.rtbclub.ro/pages/RO/viewc...6c677.48572186
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning