![]() |
Re: Noutati scara 1/24
Quote:
|
Pe unde gasiti New Ray 1:24 de obicei? Intreb pentru ca in benzinarii (OMV si MOL) nu am vazut niciodata, iar la supermarketuri gasesc New Ray la scara mica gen 1:32 (si nici astea prea des).
|
Sorry de double-post...Maisto scoate un model interesant: Mercedes CL63 AMG. Sunt curios care va fi calitatea executiei.
|
1 Attachment(s)
Modele noi de la Maisto pe 2010
|
wow
extraordinar..cl63 e extraordinar..imi place si fordul hot rod.. cu c63 amg . aveti niste poze?i? |
Quote:
|
gallardo polizia este facut de bburago la 1.24 (il are dark side sau andrew,nu mai stiu care din ei)....de abia astept cl63:D:D:D
|
Quote:
|
ai dreptate,nu m-am uitat bine la ea...mii de scuze
|
na, pacat de noutatile Maisto, mie personal nu-mi prea plac, de-ar fi avut si ei ceva mai "exclusivist", nu Lambo Gallardo...
p.s: Maisto mai are licenta pe Ferrariuri la 1/24? Ca prin ultima vreme n-am mai vazut prin magazine kituri Ferrari |
Au fost de sarbatori... In Diverta erau 100 de lei, prin G-Market erau vreo 70 de lei (am vazut o multime de 599 Fiorano cu si fara decaluri si Enzo).
|
oh, inseamna ca mai au inca licenta pe Ferrari, dar totusi la colectia aia nu mai baga noutati? am cautat (recunosc, putin...) sa vad daca nu au news, dar n-am gasit nimic :sad: Ar fi tare sa fie un 360 Modena la 1/24, inafara de cel Tamiya
|
4 Attachment(s)
Bburago news 1/24
|
Me want Viper ACR !
Me Think it looks cool ! Me also want Twingo Sport bicoz me want transform it into a track car. Me also think matte black not good color for a normal Ibiza, me think matte black better for Ibiza Sport. ;) |
urata rau Mito .... nu imi place masina ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning