![]() |
Re: Audi A4 B5 1.8
update;)
valabil si urgent.... pret fix fix,nu se mai negociaza nici un leu 5000,impecabila sau variante cu e46 bora diesel |
mai adaug niste poze de azi spalata cat de cat....
stare ireprosabila cash urgent sau ceva variante |
2 Attachment(s)
...............o sa adaug separat,o fi internetul meu dar tare greu merge
|
3 Attachment(s)
..............................
|
vaaaaaaaaaaaaaaaaaalabiil
|
mega up...............dat fiind faptul ca"urmatoarea"masina este inca valabil vanzarea este urgenta urgenta!!!
oferte ceva? |
INCA valabil,si pretul de urgenta
5000!!! |
up up up....
o masina tipla fara probleme.. se da ca are proprietaru fixuri:D |
Re: Audi A4 (b5) 1.8
3 Attachment(s)
Quote:
sal...am inteles k te-ar interesa sa faci schimb cu un golf 4??? eu am un golf 4 de vanzare, motor 1400, 55kw, 2002. doar ca pe fata am bara sport...momentan nu am poze cu noua bara dar daca esti interesat ii pot face cateva poze |
m-ar fi interesat daca era diesel......asa nu prea+pacat de motor(fiind mult prea mic 1.4-le...)oricum cum te-ai gandit sa facem?si mai pune niste poze
frumoasa masina..... eu de aia o vand ca vreau sa trec la alta sura de pe benzina pe motorina mrs |
Quote:
|
ok.....astept
deocamdata up valabil si cat mai urgent posibil |
ceva variante is...insa nimic inca finalizat...pana atunci up pentru cash dar si variante....
repet....masina personala(nu ma ocup cu masini) primul prop in Ro si al doilea al masinii(toate cele 4 chei......mai adaug are volan reglabil 2 pozitii-am uitat sa precizez) IREPROSABIL...!!! |
mega mega up
|
valabil....au fost schimbate si niste placute frana bosch,sa fie cat mai impecabila masina;)
nu necesita nici o investitie accept si unele variante dar preferabil cash URGENT |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning