![]() |
Re: Golf 3 1.8
1 Attachment(s)
si un vt din partea lui Rares_CRM.
pareri ceva? ar da bine? |
mie imi place cu grila aia si cu capota asa :X
|
sunt inca in dubii dar cred ca pana la urma asa o sa ajunga :-??
|
Da prea bine :X:X :shock:
|
1 Attachment(s)
merge si mai jos un pic facuta...sa se acopere inca o linie din aia din grila
|
da intradevar. arata intr-un fel masina aia. toata chestia e ca daca acopar grila asa mult s-ar putea sa nu isi faca racirea cum trebuie motorul.
|
am avut eu asa si nu a avut nici o treaba racirea motorului.
brgds, edi |
:Datunci cand o sa ma apuc de ea poate o fac asa mai jos :D tnx edi
|
ma e frumusel golf-ul asta al tau...cel putin culoarea...e mai speciala...o intalnesti foarte rar
legat de badboy look parca ar merge ceva mai bad asa fata de ce e in vt, adica exact ca la golful negru... parca ar merge mai lasata masinuta asta a ta :D oricum...multa bafta ! |
e destul de lasata pentru drumurile noastre. si asa am probleme cu garda etc da intradevar bad boy daca fac il fac ca la golful negru
app sunt andrei :D |
foarte frumoasa masina , o vazui si eu azi.
astept sa o cunosc mai bine din interior ca tot esti in vizita =) |
Quote:
nu sunt ba in vizita. pana in septembrie stau acasa :> asa k, oricand vrei tu imi zici si ti-o arat, da imi imprumuti si mie cinematografu ala de vrei sa ti-l iei :)) |
am gasit pe un alt forum un chip pentru golf 3 1.8 abs si nu stiu ce sa fac, sa il comand sa nu il comand. reclama suna foarte bine 15 cai si 34 nm dar la pretul la care e si 5 cai e suficient. voi ce ziceti se poate avea incredere in astia ?
http://cgi.ebay.de/Chip-Tuning-VW-Go...3%3A1|294%3A50 |
34€?...eu sigur nu :D
|
daca te uiti in dreapta acolo are numai recomandari pozitive. nici macar una negativa dar oricum mi se pare ft ieftin . poate prea ieftin . nu stiu ce sa zic ramane de vazut. cand nu o sa am ce sa fac cu 40 de euro o sa il comand :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning