Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Adrenalin Team Ploiesti! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/110192-adrenalin-team-ploiesti.html)

Skma 01-03-09 21:00

Re: Adrenalin Team Ploiesti!

deci sa recapitulam!

Ca sa pui arcuri sport pe amortizoare normale ele trebuie sa coboare maxim 40/40 mm. Ce depaseste scurteaza foarte mult viata amortizorului plus ca la amortizoare pe ulei nu se recomanda.

de exemplu eu am avut pe spate amortizoare normale cumparate de noi pe gaz si erau Sachs deci nu chiar orice... si cu arcuri -40 si dupa 1 luna de zile erau pilaf!

sper ca te-am lamurit!;)

ALEX_BZN 01-03-09 21:51

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 2110592)
deci sa recapitulam!

Ca sa pui arcuri sport pe amortizoare normale ele trebuie sa coboare maxim 40/40 mm. Ce depaseste scurteaza foarte mult viata amortizorului plus ca la amortizoare pe ulei nu se recomanda.

de exemplu eu am avut pe spate amortizoare normale cumparate de noi pe gaz si erau Sachs deci nu chiar orice... si cu arcuri -40 si dupa 1 luna de zile erau pilaf!

sper ca te-am lamurit!;)

Ms mult...deci concluzia e ca trebuie sa iau si amortizoare pe gaz....cum zicea droopy

veninnosul 04-03-09 17:28

am si io nevoie de ceva piese de golf 4 2001 sscurt cn ma poate ajuta si pe mn :(((

kast_ACAB 05-03-09 09:42

:D cred ca droopy si skama...cine altcineva :-P:-P..ai PM..vb cu ei...;)

DRooPY 05-03-09 09:47

ya zi boss ce te intereseaza..!!!

DONU' 05-03-09 11:23

Un motor de VR6 nu vrei pe Golfu' ala? ;)

MadalinMDN 06-03-09 12:50

Baieti e adevarat ca miercuri seara pe data de 4,a fost militia la sala si au anulat cica vreo 10 permise?:shock:Mie unu nu-mi vine sa cred,zic ca incearca lumea sa ne sperie!
Salut adrenalin team si celelalte cluburi din Ploiesti!!!
Ne vedem la sala!!!:lol:

MadalinMDN 06-03-09 12:51

Quote:

Originally Posted by veninnosul (Post 2118804)
am si io nevoie de ceva piese de golf 4 2001 sscurt cn ma poate ajuta si pe mn :(((

Dute la DANCOR ca gasesti acolo o gramada de piese pt golfuletu tau!

Vladz 06-03-09 12:54

suspendat sau anulat ? :|

ALEX_BZN 06-03-09 14:51

Quote:

Originally Posted by MadalinMDN (Post 2124058)
Baieti e adevarat ca miercuri seara pe data de 4,a fost militia la sala si au anulat cica vreo 10 permise?:shock:Mie unu nu-mi vine sa cred,zic ca incearca lumea sa ne sperie!

Cum poate mah sa iti anuleze permisu cand masina e parcata...ce ai...poate sa dea amenzi de deranjarea linistii publice in cel mai rau caz sau sa te ia in mers...cum plm sa iti anuleze permisu:)))...permisu se anuleaza in situatii exceptionale....si de suspendat e greu sa il suspende dar sa ti-l anuleze deja e ceva prea mult

PH86MIN 06-03-09 15:14

Din cate stiu eu,acolo la intrare la sala e semnul de acces interzis parca,nu?Si oricum,nu au cum sa ti-l anuleze pe motivul asta.E o aberatie.

bobiMOM 06-03-09 17:55

Quote:

Originally Posted by MadalinMDN (Post 2124058)

Ce permise au anulat boss??? poate permise de parcare eliberate de primarie?:lol:

MadalinMDN 07-03-09 07:55

Asa a zis unu ca m-am intalnit cu el joi seara si mi-a spus ca cica s-au dat unii pe acolo si din cauza lor le-a anulat si la altii permisele:shock:,eu i-am spus ca nu are cum asa ceva cu toate ca stiu ca pt curse ilegale se anuleaza permisu si ai si dosar,dar parca cum s-a exprimat el un teanc de permise asta e prosteala pe fata!!!
Si eu unu zic ca daca era sa fie asa ceva se auzea pe la sala ceva dar nimic,asa ca sa stam linistiti ca nu e adevarat!
Asa e lumea care se oftica si baga de-astea ca sa ne faca sa nu ne mai ducem pe acolo!Pe mine unu nu ma intereseaza,ca tot la sala voi fi in fiecare seara!
Bafta la toata lumea!!!:lol:

MadalinMDN 07-03-09 07:57

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 2124412)
Din cate stiu eu,acolo la intrare la sala e semnul de acces interzis parca,nu?Si oricum,nu au cum sa ti-l anuleze pe motivul asta.E o aberatie.

Apropo frumos rau loganu,l-am vazut o sg data,dar atrage privirile la oameni!!Super

ALEX_BZN 15-03-09 22:01

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2150804)
moare lumea de invidie....aia e...invidia..ca aveti masini cu tuning dala

Fiecare isi face masina dupa cum vrea....si vede tuningu in felu lui...sincer nu imi place loganu acela cu MIN la nr...nu e pe gustu meu dar imp e sa se simta bine in masina cel care o cunduce nu cei care o privesc...parerile sunt impartite...daca vreau sa imi fac desene cu fetitele power puff pe masina si langa ele niste buline inseamna ca mie asa imi place:)...pareri impartite si idei diferite..oricum imp e sa isi expuna fiecare ideea si parerea personala:)

All times are GMT +2. The time now is 16:26.

- Copyright 2026 4Tuning