![]() |
Re: Adrenalin Team Ploiesti!
deci sa recapitulam!
Ca sa pui arcuri sport pe amortizoare normale ele trebuie sa coboare maxim 40/40 mm. Ce depaseste scurteaza foarte mult viata amortizorului plus ca la amortizoare pe ulei nu se recomanda. de exemplu eu am avut pe spate amortizoare normale cumparate de noi pe gaz si erau Sachs deci nu chiar orice... si cu arcuri -40 si dupa 1 luna de zile erau pilaf! sper ca te-am lamurit!;) |
Quote:
|
am si io nevoie de ceva piese de golf 4 2001 sscurt cn ma poate ajuta si pe mn :(((
|
:D cred ca droopy si skama...cine altcineva :-P:-P..ai PM..vb cu ei...;)
|
ya zi boss ce te intereseaza..!!!
|
Un motor de VR6 nu vrei pe Golfu' ala? ;)
|
Baieti e adevarat ca miercuri seara pe data de 4,a fost militia la sala si au anulat cica vreo 10 permise?:shock:Mie unu nu-mi vine sa cred,zic ca incearca lumea sa ne sperie!
Salut adrenalin team si celelalte cluburi din Ploiesti!!! Ne vedem la sala!!!:lol: |
Quote:
|
suspendat sau anulat ? :|
|
Quote:
|
Din cate stiu eu,acolo la intrare la sala e semnul de acces interzis parca,nu?Si oricum,nu au cum sa ti-l anuleze pe motivul asta.E o aberatie.
|
Quote:
|
Asa a zis unu ca m-am intalnit cu el joi seara si mi-a spus ca cica s-au dat unii pe acolo si din cauza lor le-a anulat si la altii permisele:shock:,eu i-am spus ca nu are cum asa ceva cu toate ca stiu ca pt curse ilegale se anuleaza permisu si ai si dosar,dar parca cum s-a exprimat el un teanc de permise asta e prosteala pe fata!!!
Si eu unu zic ca daca era sa fie asa ceva se auzea pe la sala ceva dar nimic,asa ca sa stam linistiti ca nu e adevarat! Asa e lumea care se oftica si baga de-astea ca sa ne faca sa nu ne mai ducem pe acolo!Pe mine unu nu ma intereseaza,ca tot la sala voi fi in fiecare seara! Bafta la toata lumea!!!:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2026 4Tuning