![]() |
Re: Sa ne rugam pt BOGDAN (Frigider)
Dumnezeu sa-i odihneasca, condoleante familiei
|
D-zeu sa va ierte si sa va linistiti in tihna...RIP:sad:
|
Dumnezeu sa il odihneasca in pace ! :( trebuie facut ceva cu taximetristi astia, ca prea se cred "buricul pamantului "
RIP ! |
Odihneasca-se in pace , atat el , cat si mama lui .
Vestea asta a venit ca un fulger , acum cateva ore citeam ca si-a revenit ....... Condoleante familiei si pritenilor. |
condoleante
cuvintele nu mai au rost dumnezeu sa-i odihneasca dar cum poate o dacie sa faca o pisicutza praf si pulbere in halul asta ??? :rolleyes2 |
Socant!!!...aseara am citit ca se face bine....acum vad ca a plecat...:-(:-(:-(:ballbounc
Condoleante familiei indurerate... R.I.P. Bogdan...:sad: |
:( Odihneste-te in pace :( ....
|
R.I.P. :(
|
R.I.P :sad: CONDOLEANTE
|
......Nu l-am cunoscut pe Bogdan....si cred ca nici nu e important daca l-am cunoscut sau nu.....Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ierte.......Dumnezeu s-o odihneasca si s-o ierte si pe mama lui......Sa le fie tarana usoara......Trist....tragic.....si nedrept......
Condoleantele mele familiei si prietenilor lui....... |
:sad: inca unul :sad: ROMANIA O TARA DE CACAT....avem drumuri de tot CACATUL....LA NOI E CA LA NIMENI....imi pare ff rau R.I.P...:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :
sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: |
Dumnezeu sa-l odihneasca pe el si pe mama lui.
|
Condoleante ...
Poate ii va fi mai bine alaturi de Micutzu si baietii care nu mai sunt printre noi ! Dumnezeu sa ii odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul lui si al mamei sale . Trist ... |
Odihneste-te in pace :sad:
Condoleiante familiei... |
Totusi....stie cineva ce s-a intamplat de a plecat si nu a mai vrut sa mai stea printre noi ? Parca isi revenise.....:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning