![]() |
Re: DJ-23-SLK....un slk EXTREME...
1 Attachment(s)
at night...
|
arata super bine masina, era expusa vis-a-vis de a mea la 4tday, si am aavut timp 2 zile s-o studiez... ;)
|
2 cuv : e reusita!
|
tare masina... culoare, jenti, interior :shock: .. bv proprietarului !
|
Masina este foarte tare intr-adevar. Se poate mai bine la stopurile spate, ar merge unele cu leduri cu toate ca sunt foarte greu de gasit in Romania, iar la eleron mi se pare din lateral ca nu e in ton kitul deoarece kitul pare elegant-sport, iar eleronul sport autentic, chiar spre eficienta, nu frumusete, dar what a hell, tot frumoasa ramane. Bravo Pushtiu!!!!!
|
dap...supeeer masinutza...am ti-am dat un vot..dar din neatentie nu am votat ce vroiam...asa k iti postez aici un 10 cu +...
|
dap basy, si mie mi s-a parut la fel.. singurul lucru care poate fi comentat este eleronul...
|
E super tare masina, un slk tunat cu bun gust. Am votat: este extraordinara, pentru ca este! Bravo proprietarului!!! ;)
|
Multzumesc frumos insa partea cu stopurile greu de gasit in Romania nu ar fii o problema...problema mare insa este ca nu se gasesc nicaieri in lume stopuri cu leduri nici macar clare sau ma rog de tuning Credetzi`ma ata ete...
|
lasa-le asa...
nu e nici mai frumoasa nici mai urata cu alte stopuri... |
Ai si tu dreptate...acum ama confrunt cu alte probleme pe la ea...a mai mare e ca am gasit`o zgariata pe toata laterala dreapra cu cheia...ata ete lumea uofff..nu gasesc nici faruri cat de cat mai clare nici piese de mototr SPORT...complicat
|
Quote:
p.s. nasoala faza cu zgariatul... invidia in romania inca traieste, nu ai ce sa ii faci... |
2 Attachment(s)
Quote:
nu sunt led dar totusi mai altfel... |
Quote:
|
Quote:
Razvan |
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning