![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
1 Attachment(s)
Salutare tuturor,
Ca tot a venit primavara...mai propun niste "majorete" pt intalnirea asta. PS: Alex ai grija ce mai faci cu sistemul audio...uite un adversar pe cinste pt competitiile S.P.L. Check out his D A C I A ;) Attachment 839187 |
:-) da da...majoretele sunt obligatorii....sa le tragem...in poza desigur :-)
|
Grija mare azi la radare in Brasov. Sunt 30 amplasate azi 20/03/09!
|
Quote:
|
sprestetot ...
|
Hai baietii!! asta seara intalnire in Rasnov la orele 21:00 , dupa adunare mergem la o plimbare
Toti membrii sunt asteptati !!! |
Bon faina intalnirea....doamne ce rafe i-am dat la coborare....unu cu o fiesta nu ma lasa sa trec si de la belvedere 140 la vale (merje carutza la vale doamneee :X:X:X) la prima curba am zis ca decolez...dar noh Savu ma bagat in boala...:peace::peace: atept pozele...ca io am uitat ca vita aparatu acasa
PS- mersi ca ma-ti parasit in peco...:evil: |
Da...pot spune ca a fost cea mai reusita intalnire a clubului de pana acum.
Multumesc tuturor celor care s-au prezentat si sper ca v-ati simtit bine, eu unu am alergat fordu de mama mama... :-D |
6 Attachment(s)
Salutare,
A fost o intalnire destul de numeroasa, reusind sa se prezinte 14 masini din cele invitate. Pozele din pacate nu au fost facute la o calitate foarte buna...fotograful din pacate ne-a lipsit :sad: Attachment 844907 Attachment 844908 Attachment 844909 Attachment 844910 Attachment 844911 Attachment 844912 Urmeaza cateva imagini din cadrul intalnirii cu masina de competitie a participantului din club la VTM. PS: sunt mai multe poze, cine doreste le poate solicita d la mine. |
6 Attachment(s)
Lasa ca am facut eu pe fotograful , cred ca mi-a luat-o razna aparatul ca face poze ca un telefon mai nou ... oricum a fost o seara faina ...
|
6 Attachment(s)
si inca un rand ...
|
Da! Memorabila seara. :-))
|
no , ce mai face baieti ??? :caffine: id meu de mes este [email protected]
|