![]() |
andrei vs ono
este intradevar extraordinar nu pot spune decat ca asa ceva merita intradevar trait, sunt invidios doar pe adrenalina simtita de voi 2 [ono si andrei] bravo amandoura pt tot banii timp pasiune e un exemplu de sportivitate demn de urmat de catre toti ce se cred impatimiti de acest fenomen numit curse. bv andrei pt performanta de a te tine dupa un super car , bv ono ca ai ajuns sa pilotezi o astfel de bijuterie, si mai ales ca ai reusit sa o imblanzesti :)...... in rest numai de bine si mai astept sa fiu martor la asa ceva.... bv bv bv
|
Spectacolul a fost cel care a contat cel mai mult.
O cursa fara cusur! Doua tunuri de artilerie grea. Ochitori de elita, tinta a fost perfect ochita doar ca unul a ajuns mai repede la 400m. Important e ca au ajuns amandoi cu bine, iar acum ierarhia se cunoaste, desi vad ca Andrei, incearca o mica provocare in fata Casei Poporului. Oricum e clar ca a pierdut, dar e vorba doar de o cursa ca altfel toti au de castigat. Lambo lui Danie sare de 500 bine, iar Subarul lui Andrei la cum a mers e tot pe acolo ca si putere, deci 1000 de cai e o suma modesta. Gallardo+Impreza=>1000cp Consider ca fiind ceva mai usor si asprat Gallardo la cei peste 500cp, va fi imposibil de doborat doar cu 500cp pe un Subaru STi, Andrei a fos aprope, cat sa incapa amandoi in aceeasi poza deci consider aproximarea mea de peste 1001 cel putin. Ar trtebui sa avem asa masini la start mai multe si cred ca nu va fi nevoie sa asteptam prea mult. |
da intradevar a fost ceva foarte tare felicitari ambilor participanti tineti-o tot asa :wink:
|
Felicitari ono pt victorie!
Felicitari andrei pt modificarile aduse masinii Bv 4tuning! Ps: la cat mai multe curse de genul acesta :wink: |
Ce ziceti de o reluare cu public?
|
Buna ideea SEBASTIAN, macar sa vedem un mic show? :lol:
|
Re:
Quote:
|
abia astept sa ii vad azi 8)
|
Re:
Felicitari ONO pt victorie!
A fost o cursa deosebita! |
:) si ai vazut.....Lambo cu o masina in fata
|
beeeeeton nu pot sa-mi revin nu pot sa cred asa ceva cred ca o sa-mi para rau mult timp de acum in colo ca nu am vazut cursa pe viu. dar o sa mai fie si altele :D
|
Cursa extraordinara dar se pare ca azi Andrei a fost mai bun . Felicitari ambilor dar parca mai mult pt Andrei pt performantele pur si simplu extraordinare ale masinii sale !
|
2 Attachment(s)
felicitari pt cursa de azi
|
1 Attachment(s)
rfe
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning