![]() |
Re: Dacia 1310 Sound
te inteleg perfect si stiu asta... am discutat mai mult astazi cu Bogdan OCC si mai strang bani sa iau 2 Power Bass S-10. Cat despre incinta ce sa zic ar fi frumos sa nimeresc sau sa fiu pe aproape cu litrajul la cea actuala ca alta nu am de gand sa fac.
|
3 Attachment(s)
Nu sunt hotarat ce sa aleg intre un M-10 si un S-10 PowerBass intre ele fiind diferenta de 1mil, Ca amp am ales un XT1600.2 - US Amps 2 Ch. Acum nu stiu cat curent o sa am nevoie pt astea... nu prea ma pricep.
----------------------------------------------------------------------- 10" / 25cm - 4Ohm 275 RMS / 825 W • Nominal Impedancel : Single 4 ohm • Voice Coil Size : 2" • Frequency Response : 33Hz - 500Hz • Sensitivity : 90 dB/W/M • Motor Structure : 116 oz • Mounting Depth : 5.2" ------------------------------------------------------------------------ 10" / 25cm - 4Ohm 300 RMS / 900 W • Nominal Impedancel : Single 4 ohm • Voice Coil Size : 2" • Frequency Response : 29Hz - 500Hz • Sensitivity : 91dB/W/M • Motor Structure : 140 oz • Mounting Depth : 5.3 ------------------------------------------------------------------------ XT1600.2 - US Amps 2 Ch 1600 Watt Power Amplifier Dynamic power: 1600w RMS power (2ohm): 400w x 2 RMS Power (4ohm): 200w x 2 Bridged power (4ohm): 1100w x 1 Signal to noise ratio: 100db frequency response: 10hz to 50khz low level input sensitivity: 200mv to 6v 3-way switchable crossover(high/low/full) continuously variable high & low-pass crossover bass eq control @ 45hz: 0 to 12db line output with high or low-pass crossover platinum-plated connectors ---------------------------------------------------------------------- |
caty bani ai dat u pe un BM din acela:lol::lol:
|
Quote:
|
l-am gasit si eo pe al meu si ma gandesc sa il bag in "probe"din nou:D
al meu este de 12" 2 V.C. 350 Watt max:rolleyes2 |
poti sa iei in considerare si mnc spidershoxx de 10'' , eu am unul singur , intr-o cutie reflex subdimensionata din cauza spatiului restrans, si dau si cu jumate din putere in el, si totusi rupe...imi place la nebunie cum se aude
|
De ce sa isi ia un subwoofer slim cand el nu este restrictionat deloc de spatiu, chiar are o incinta destul de mare pe care nu vrea sa o schimbe...;)
|
poate doar sa o micsorez in cazul in care difuzorelor nu le convine :D Vreau sa particip anul viitor la concurs cu ia doar de placere la pasionati chiar daca sigur nu iau nici un premiu e facuta custom si merita prezentata.
|
Quote:
Salut, Da-mi id-ul tau de mess iti fac o propunere pentru bas in masina ta. Numai bine! |
Quote:
|
Pocnitorile ar fi 2 difuzoare PB S12 a cate 300 de w fiecare cu o incinta bass reflex acordata la 42 de Hz cu care am dat 142,3 dB cu vreo 500 de w ;) Daca te intereseaza ne putem auzi la un telefon, e un proiect de-al meu si as dori sa trec la un alt nivel, contacteaza-ma si putem face o proba daca e ne auzim nu e problema testam daca iti place produsul il iei daca nu nu, mai mult de atat sunt in garantie.
Nr de contact: 0766449688 Iustin este numele meu, sau daca e vino pe mess "yus4ucar" Bafta! |
Nup am precizat in tot topicul acesta ca incinta e facuta custom pe masina si difuri maxime sunt de 10. Ms oricum
|
Aha bun daca te razgandesti ai numarul meu, iti puteam oferi toate acestea la un pret de 650 lei cu tot cu incinta oricum. Noroc!
|
frumoasa oferta dar nu ma ajuta din pacate cu nimic
|
Quote:
oricum..succes adx, si orice ai lua o sa fie oricum peste bm-urile alea, deci o sa fii multumit p.s. te invit la o auditie daca vrei |
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning