![]() |
Re: My Car ... MX-3
Quote:
Te caut daca poti sa ma ajuti pe viitor:oops: Iar in legatura cu body-kitul,o sa-l las pe asta .. o sa vezi tu mai incolo cum o sa fie8) Mitza ... sunt constient ca masina a fost alergata ca dracii,a fost si 2 culori inainte..rosu cum a iesit din fabrica(sper:)) ),apoi verde,iar acum portocaliu care seara bate a maro iar la soare spre rosu:???: In curand,alta culoare:))) P.S.: Am comandat farurile alea ultimele si au ajuns primele in timp record vad,sapt viitoare cred ca le pun pe masina,nush daca pot sa astept si dupa stopuri sa le pun toate odata:???: |
Băi kidd'ule tre' să īţi sară omul īn faţă ca să īl saluţi măăăă ??:lol:
|
Quote:
|
sa pui si u o poza cu farurile noi cand le pui pe masin ca tare sunt curios cum da8)
|
Quote:
|
:)) eu nu cred ca o sa astepti :P
|
Interesanta masina.
Pe stopuri vad ca are vopsea la fel cum a primit si caroseria. Cam radicale barele alea...Ce faci cu ea? O sa o treci pe Romania?:D |
2 Attachment(s)
Pe Romania nu cred ca o sa fie vreodata masina asta,poate pe Bulgaria..oricum,sunt plin de spume si putin happy totodata..
Am luat farurile azi de la posta curului .. pe langa ca am platit farurile+shippingul,a trebuit sa mai las si 244RON la posta pt vama! Iar farurile care trebuia sa fie o munca de 10min max,sa transformat in niste draci mari si ceva modificari ... Nush ce dreaq a vrut sa faca ala cu tuningu asta "ucigator" ... aripile sunt prelungite,bad-boy-pola mea e facut ca dreaq ... a trebuit sa modific inchiderea la capota,k deja mi-a si zgariat farurile putin :-j Nush cum pot sa faca unii "tuning" fara lipsa de resposabilitate ...in fine,o fac eu mai frumoasa;) 2 poze pe timp de zi ... urmeaza pe timp de noapte mai incolo .. curand stopurile si plasmele cand or ajunge si alea:???: |
imi place cum da ...sa le stapanesti sanatos
|
7 Attachment(s)
Mersi ... maine o sa anulez alea 3+3leduri din faruri,iar pozitiile o sa incerc sa le fac cat mai albe sa fie in ton cu angel-urile:)
Urmeaza stopurile cat mai curand,apoi plasmele pt bord ... apoi surpriza:shock: |
Cel mai frumos element de tuning exterior aflat pe masina sunt farurile;)
Bravo ma..La mai multe ! |
Vai vai ... mersi sar`na...stopurile mele am vazut ca sunt de abia prin San Francisco..nush de ce dreaq intarzie atata .. de plasme nu mai zic :-j
|
daca tot anulezi ledurile alea trei vezi daca poti sa le scoti si le bagi in pozitie daca nu vezi ca se gasesc de cumparat leduri pentru pozitie albe
|
Sa le stapanesti sanatos si mult succes cu masina.
|
Urāte acele 3 leduri...bine că le anulezi că se văd naşşşşşşpa :D ,hai cu bările ,ia-ţi măcar unele stock de mazda ;) !Şi apropo,dai jos prizele alea de aer inutile?GEN:aia de pe stalp sau de pe aripa spate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning