![]() |
frate...KIAR esti tzacanit :D
|
he he he...
ce s-a dezbatut subiectul flavia de ieri pana azi :lol: 3 pagini in mai putin de 12 ore :wink: |
sa mai zica cineva ca nu merit sa fiu \"user special\" :lol: :lol: :lol:
multumesc celor care au votat pozitiv pt. mine(PE MAJORITATEA NU II CUNOSC!!) si in special celora care au si postat si nu ma cunosc deloc |
Cata caterinca pe aici :lol: :lol: .Aaaaaa..... si pentru cuplul de pe aici can e nunta? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
care maa? moxxu si gabi?! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Sa reformulez intrebarea pentru cuplurile formate in acest topic :lol: :lol: :lol: cand venim la nunta :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
gabi mia zis ca ne invita pana de anu nou ...am auzit ca vrea sa faca nunta subactivica :lol:
cu delfinii si focile :wink: |
:lol:
Nunta e pe 1 ianuarie, ca sa contribuie si Santos la bautura :twisted: PS: Moxxu' va purta rochie roz, dantelata :peace: |
si-si va impleti in tzepi flori de nu ma uita :peace:
|
:lol: :lol: :lol: LOVE LOVE LOVE LOVE :lol: :lol: :lol:
|
eu voi purta bluzita cu decolteu si cu insemne pacifiste , genul flower power daca se stie ...
pantaloni asortati cu fistic si adidasi in forma de pantofi albi cu aripioare roz :wink: sa ne vedem cu bine acolo ....sper ca se stie locatia nu ? acvariul din CT cred ca avem si relatii pe acolo :lol: |
daca vrea cineva am ceva shepcutza cu Power Puff dar e cam micutza... vedetzi voi....
pm me :wink: |
Re:
Quote:
tzacanelule :lol: |
Re:
Quote:
raspunsul il gasiti mai jos.... Da :) |
Re:
Quote:
kiar mi-era dor de tine :wink: ... ice women.... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning