![]() |
:D loolz.. pai cred ca s-au dat mai tarziu fara lume :D sau poate cu o seara inainte de a incepe cursa :wink: :lol: :lol: who knows.. ;)
|
Quote:
|
Lasa asha ...
Mai conteaza care a luat 1 sau 3 sau 22 ? S-a facut vreo premiere de va certatzi atat ? :peace: Nem ! Si probabil ca concurentii de la grupa D s-au facut cu 1-2 zile inainte ... Nevermind ... Oricum cursele organizate de LR si NSL sunt cele mai tari din ROMANIA ! Mult succes in continuare si tot respectul din partea mea si a celor din Constanta ! |
Lasa asha ...
Mai conteaza care a luat 1 sau 3 sau 22 ? S-a facut vreo premiere de va certatzi atat ? :peace: Nem ! Si probabil ca concurentii de la grupa D s-au facut cu 1-2 zile inainte ... Nevermind ... Oricum cursele organizate de LR si NSL sunt cele mai tari din ROMANIA ! Mult succes in continuare si tot respectul din partea mea si a celor din Constanta ! |
X-Ray-EYES.. nu ne certam .. doar ne miram cum de a aparut clasamentu la grupa D :)
|
Re:
Quote:
:peace: |
Salutare copii!!!
Am si eu o rugaminte MAAARE MAAAARE la cei care au fost in coloana de la NSL in care am fost si eu, coloana de masini care a plecat pe 1 mai dimineata de la Petrom Colentina din Bucuresti. Am vazut cateva camere de luat vederi si aparate foto la unii dintre ei. Ii rog din tot sufletul sa ma contacteze pe [email protected] daca imi pot da cumva si mie filme sau poze de pe drumul spre Constanta, care sunt de o importanta imensa pt sufletelul meu. Astept cu sufletul la gura un semn de viata !!!!!!!!! :cry: :cry: :( :cry: Sarumana' |
:) :) zi si tu ca platesti :P asa poate se mai gandesc si ei :P , succes
|
CE MAI FACETI BAIETI ? NICI NU MI-ATI SIMTIT LIPSA, NU-I ASA ? :cry2:
|
Bogdane ! Nu imi merg arhivele cu pozele tale de la mare! :(
|
Re:
Quote:
ce se intnapla cu tine, Tnos, CatalinRS4,DZ1.....pe nici unu nu v-am mai vazut postand! |
Re:
Quote:
|
si eu am lipsit :)
am de lucru la masina :P :P |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:44. |
- Copyright 2026 4Tuning