Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   EVO 8 VS LAMBORGHINI GALLARDO ( ONO - MR ) ... winner ? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/10766-evo-8-vs-lamborghini-gallardo-ono-mr-winner.html)

EvLSant0S 12-12-05 07:14

sunt curios ce ton ai folosi tu .. cand .. ai vedea ceva cu ochisorii tai ..
si ar veni niste baieti buni si ar zice ca nu-i asa ..

in fine ..

SEBASTIAN 12-12-05 07:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blazeyblaze\"
Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Taaatii!!! ONO ala rau si-a luat Lamborghini si ma bate rau de tot, ce sa fac? da-mi si mie niste bani ca nu mai suport, pana acum am mintit cat am putut dar golanii aia de la MR au camere de filmat si nu mai pot sa mint............ TATIIIIII DA-MI BANII sai bat pe aia te rog frumos si iti promit ca o sa-mi rad barba :D

Ba sebi ba sa mor io tu tot nu vrei frate sa te potolesti....ce mare cacat frate sa recunosti ca sunt si altii mai buni ca tine sa mor io? frate crede-ma ca e o chestie nobila sa stii cand sa te recunosti invins....de ce nu te dai frate cu ono si tu? de ce nu scoti masina la interval?....eu nu stiu ba nene cum poti sa crezi ca masina ta e printre masinile de top si sa nu o scoti macar o data la o cursa...e imposibil....mai ales cand te provoaca cineva non stop....iarta-ma ....ti-e frica sa iei bataie?

Esti stupid daca tu crezi ca nu ma dadeam cu EVO.
Masina mea e in transformare si te rog stai linistit nu mai face tu clasamente ca nu au valoare.
O sa vezi pe pista cum sta treaba si repede o sa-l vezi pe Andrei la munca.

blazeyblaze 12-12-05 07:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"blazeyblaze\"
Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Taaatii!!! ONO ala rau si-a luat Lamborghini si ma bate rau de tot, ce sa fac? da-mi si mie niste bani ca nu mai suport, pana acum am mintit cat am putut dar golanii aia de la MR au camere de filmat si nu mai pot sa mint............ TATIIIIII DA-MI BANII sai bat pe aia te rog frumos si iti promit ca o sa-mi rad barba :D

Ba sebi ba sa mor io tu tot nu vrei frate sa te potolesti....ce mare cacat frate sa recunosti ca sunt si altii mai buni ca tine sa mor io? frate crede-ma ca e o chestie nobila sa stii cand sa te recunosti invins....de ce nu te dai frate cu ono si tu? de ce nu scoti masina la interval?....eu nu stiu ba nene cum poti sa crezi ca masina ta e printre masinile de top si sa nu o scoti macar o data la o cursa...e imposibil....mai ales cand te provoaca cineva non stop....iarta-ma ....ti-e frica sa iei bataie?

Esti stupid daca tu crezi ca nu ma dadeam cu EVO.
Masina mea e in transformare si te rog stai linistit nu mai face tu clasamente ca nu au valoare.
O sa vezi pe pista cum sta treaba si repede o sa-l vezi pe Andrei la munca.

incearca te rog frumos sa folosesti mai putin astfel de apelative
nu te-am facut niciodata stupid sau in vreun alt fel asa ca astept acelasi comportament din partea ta
fac cate clasamente vreau si crede-ma ca nu esti singurul care poate pune valoare pe vreun clasament.....nu esti vreun sofer nemaipomenit care sa ma dea pe spate si momentan in afara de cielo nu am observat nimic fantastic iesit din \"garajul\" tau...cu Andrei e alta mancare de peste dar nu despre Andrei era vorba aici....ci despre faptul ca vorbesti mult, te iei de multa lume fara sa ai vreo fapta la activ
acestea fiind spuse te rog inca o data sa iti revizuiesti vocabularul pentru ca nu imi aduc aminte sa iti fi atribuit vreun adjectiv de genul celui pe care mi l-ai atribuit tu
p.s. : adevarul supara?

shadow 12-12-05 09:13

Sincer....preferam cand se contrazicea Santos cu toata lumea, macar el era on-topic si incerca sa isi expuna un punct de vedere si sa sustina ce a vazut cu ochii lui!!!
Nici macar pe un topic asa de simplu nu se poate mentine linia discutiei si trebuie sa se devieze la tot felul de certuri inutile care nu vor fii materializate niciodata, pt ca in momentul cand acesti oameni cand se vor intalnii face 2 face vor discuta pe un ton total diferit!!!

B 68 VLD 12-12-05 11:42

...

TUDOSE ALX 12-12-05 13:00

Oricat s-ar discuta pe tema asta nu se va ajunge la nici o concluzie .
Cursa a fost stransa si sunt prea multe elemente controversate:
-daca 400m erau unde stateam eu sau unde statea BPR-ul sau in alta parte
-daca a ratat evo a doua sau nu
etc
In locul in care stateam eu Evo inca era putin in fata dar avand in vedere ca multe persoane m-au contrazis spunandu-mi ca 400m erau ceva mai incolo inseamna ca s-a strecurat o gresala in masuratoarea mea .
Cert este ca cursa trebuia sa se tina doua din trei si atunci stiam clar cum sta treaba .
Avand in vedere situatia de fata dpdv al meu cursa nu are castigator nu are pierzator , ea nu este concludenta .

Corse 12-12-05 13:29

nu ma intereseaza ce ati discutat voi pe aici (nici n-am citit), dar eu stiu ca la o cursa filmata din masina, camera sta fixata pe masina de langa pt a se vadea rezultatul.in fine... halal filmare... :lol: :roll: felicitari celui care a castigat. oricare ar fii ala

andreitentean 12-12-05 13:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"micutzu_mrc\"
IN REST GRECI SAU CAM DAT LA FUND IN SEARA ASTA CRED CA NUMA I AVEAU UN BANII DE BENZINA!!! :wink:

grecii nu s-au dat deloc la fund!
VOI NU ATI VRUT SA CONCURATI !

PS: pt micutu - mare bine ti-a facut cel care a facut montajul, crezi ca era necesar sa se vada asa clar ca tu ai dat startul ? !!!! ACEST FORUM ESTE PUBLIC !!!! adica.... il poate vedea ORICINE. este foarte posibil sa-l fi vazut cineva.

andreitentean 12-12-05 13:57

Imi pare rau ca filmul a iesit atat de prost. ESTE INUTIL. Asa se intampla cand este promovat de putziflici. imi pare rau santos dar ar trebui sa te ceri afara.

andreitentean 12-12-05 13:58

B 99 CZR este TOTAL OFFtopic.
Moderatorii trezirea !!!!

EvLSant0S 12-12-05 14:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreitentean\"
Imi pare rau ca filmul a iesit atat de prost. ESTE INUTIL. Asa se intampla cand este promovat de putziflici. imi pare rau santos dar ar trebui sa te ceri afara.

da :) bine ..
e vina mea ca cel cu camera a filmat bordul , intradevar , e vina mea .. ca am zis ca .. filmul va spune totul , m-am inselat, am spus de ce .. .(punct)

si mie imi pare rau ca filmul a iesit atat de prost , asta e :) se mai intampla

in alta ordine de idei , fiecare crede ce vrea muschiu lui ..
si gata :)
bine ? voi ziceti ca a batut grecu , noi ono ,eu stiu ce-am vazut, si nu sunt singurul , DAR , probabil , VOI , ati vazut mai bine .. din .. unghiul din care erati ..

eu .. de la linia de finish , probabil am vazut mai prost ..
gata :) filmu e inutil , totu e inutil , discutiile astea sunt inutile ,
pe de alta parte eu sunt sigur ca cei 200 + de oameni care au luat filmul , nu sunt chiar atat de dezamagiti :) au apucat sa vada cum ajunge un gallardo pana la 280 :)

tai tai :)

cat despre \"putziflici\" .... vedem noi :) dupa data de 17 .. :)

Rares 12-12-05 14:44

Re

man pana la urma la cat a ajuns galardo la 280 ?sau peste ?

BASU 12-12-05 14:48

din film am inteles o singura chestie... \" ESTI MANCAT\"
se referea cumva la EVO? :twisted:

omuliber 12-12-05 15:08

E greu de apreciat care a fost rezultatul real, insa daca te uiti cu putina atentie, secundele cat e filmat evo(din spate), mie imi pare ca distanta se micsoreaza...

Anyway, daca ala are 500CP, e ceva mai bun decat asta http://www.ultimatecarpage.com/frame...hp&carnum=2122

EvLSant0S 12-12-05 17:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"omuliber\"
E greu de apreciat care a fost rezultatul real, insa daca te uiti cu putina atentie, secundele cat e filmat evo(din spate), mie imi pare ca distanta se micsoreaza...

Anyway, daca ala are 500CP, e ceva mai bun decat asta http://www.ultimatecarpage.com/frame...hp&carnum=2122

in sfarsit, a observat cineva , evo se duce-n spate, imediat , se aude , esti mancat bip bip , chestia asta dupa cum ziceam , o zice cel ce sta pe scaunul din dreapta ..
deci da , se referea la evo ...

All times are GMT +2. The time now is 08:43.

- Copyright 2026 4Tuning