![]() |
Re: E30 - ursu meu
eu am cu vopsea speciala pt triple si se vad bestial , incearca pe viitor sa le faci negre complet....
|
cataaa ce se mai aude de ursul tau?
|
Quote:
ON: frate din ce am vazut eu in pozele alea , e frumoasa masina , are linie , culoarea e speciala , interior neatins ... bafta , felicitari pentru achizitie si iti doresc sa nu ai evenimente neplacute cu el... |
ms frate...tu ai fakt ursu ? :)
|
mari si restu..pe parcurs..poate o sa ii schimb si triplele....dar asta dupa ce ii pun jante si ce mai am eu in cap ..
|
Quote:
cu siguranta pana luni o sa il scot |
ahaa :P ok boss
|
maine ma duc sa vad o bara spate m-technik 1 si proiectoarele ..daca e sa`mi placa o sa o iau ..:P o sa va pun cv poze maine :)
|
Ai gasit la Florin pana la urma? Sau la altcineva? :D Poate se innoieste si ursacheee! Bafta!
|
10 Attachment(s)
ceva poze noi ..i-am facut jantele albe pana cand ii voi lua altele ..si i-am cumparat alta nuca :P
|
care`i treaba cu bara stabilizatoare ? vad ca e home made ... insa nu e buna de nimic , nici cele mai scumpe nu prea fac nimic , nu confera prea multa stabilitate pe curbe , doar de aspect e buna :)
imi place nuca :D vreau si eu una ... aa si volanul e piszdos rau : x |
cu bara aia nu stiu ce e..asa am luato :) volanul vreau sa il schimb ..si pe nuca am dat 50 de ron ;))
|
bara stabilizatoare ( in general ) e buna sa te sprijini de ea atunci cand esti beat mort si vrei sa verifici nivelul la ulei :D
bafta cu masina frate , imi place mult ! |
da asa e,ai dreptate :))) ms boss..app lasa`mi si mie id-ul tau s-au dai tu add la pain_kings
|
Da ma... chiar vazusem masina... si ma gandeam ca n-ai facut si tu nicio poza! :D
Totusi, prezoanele alea parca trebuia sa le ierti! :)) Dar ti-a fost lene sa dai rotile jos, nu? Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning