![]() |
Re: Machetele mele - dex.
foarte tare masina man! imi place foarte mult cu e realizata la interior dar si pe afara,bravo!:D la mai multe deastea tari!;)
|
6 Attachment(s)
Buick Limited Riviera Coupe 1958
Scara 1:18 producator Sunstar Platinum Mochetat full, presuri de cauciuc la interior, spatare scaune rabatabile, bord si volan foarte detaliate. Doua genti, cric si roata de rezerva, mocheta in portbagaj. Stergatoare parbriz prevazute cu arcuri functionale. Parasolare rabatabile. Punctul forte: vopseaua albastru metalizat, de o calitate excelenta. |
:shock: mda, daca ai sti tu cat caut macheta asta pe culoarea asta!!!
e dementa culoarea, numai buna pentru un monstru american. sunstar platinum fac machete foarte reusite.... poate o vinzi :))) |
Foarte frumoasa macheta aceasta in toate aspectele.
|
superba macheta. arata demential
|
mama ce misto....:shock::shock::shock:
|
Salut. Ai niste machete la care am ramas cu gura cascata.. Felicitari!
|
Quote:
Am ramas cu gura cascat cadn intr-o carte am vazut modelul cu 4 usi. Din pacate acela nu se face ci doar acesta "coupe" (are peste 5m cred:twisted:) oricum este pacat ca nu poti gasii aceasta macheta. |
Superb !!!!!!!!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
Cateva detalii cu stergatoarele de parbriz, capacele rotilor si interiorul Buick-ului.
|
Cel mai mult m-au impresionat arcurile de la stergatoare sunt fantastice!:lol:!
|
WOW WOW sal!forte misto machetele! TINE-O TOT ASA!!!!
|
7 Attachment(s)
Mercedes Benz SLR McLaren 2003.
Produs de CMC, scara 1:18, realizata manual din 895 parti diferite. Interior din piele neagra (silver-arrow-leather), armonizat cu culoarea masinii. Mochetat full, inclusiv in portbagaj, care este prevazut si cu o mocheta suplimentara, detasabila, cu marginile cauciucate. Motor replica a celui original, AMG V8 Compresor, cu toate agregatele si cablajul complet. Coliere metalice la toate furtunurile. Se deschid usile (prevazute cu amortizoare), capota motor si portbagaj, eleron spate si buson benzina. |
Frate, ne imbolnavesti pe toti. Ai super 'piese'. O poza mai clara cu motorul se poate?
Multa bafta si sa ne incanti mereu la fel. |
Incredibil ce machete ai...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning