![]() |
Re: Illegal Lifestyle Team !
Daca nu ma insel aia ae 180 de cai nu ? Se da ? :>
|
Quote:
|
of ... apei gasim si pe masura ei ceva :D
Din cate am inteles asta ii cea mai tare de la voi ? |
saliu,felicitari ptr club , promo`u ala nu l-am ascult si ceva-mi spune ca nu vreau sa-l aud :D
ce mi-a placut foarte mult este designul ,parasolarelor,cat si a lunetelor :D marfa rau de tot scrisurile/sigla , insa , numele o sa va traga-n jos, in ziua de azi cand toata lumea trage spre legal .. sa va vad incercand sa faceti o cursa legala cu numele ilegal :) asta in conditiile in care va hotarati sa faceti o cursa legala .. fiind probabil la un moment dat acs si etc.. oricum,mult succes |
1 Attachment(s)
@EvLSant0S : cand o sa fie gata melodia sa o asculti pe aia :);) , multumim pentru aprecierea parasolarelor/fonturilor ( fonturile sunt intr-un fel unice - adica au fost putin modificate ) si pentru sigla de pe luneta (aia a fost desenata special si alta nu mai este la fel :) ) cat despre legale , tocmai am participat cu o masina la cupa indragostitilor si nu ne-am facut de rusine ;) mai mult n-o putut dacia :) suntem multumiti pentru prima aparitie ;) buna sau rea ...oricum sper ca vom continua si la alte concursuri legale ... multumim mult pentru sustinere ;)
+ poza :D |
4 Attachment(s)
... un film cu dacia MIA la cupa indragostitilor :D
https://www.youtube.com/watch?v=bBeL90XFzjs si poze.. |
7 Attachment(s)
o parte din membri,in rest nimic special ...
|
1 Attachment(s)
una de la mine :rolleyes2
|
ba vladutz..aveti o pisica verde cu eleron mare..de suna tare esapamentu..ce motor are ? sau ce-i cu ea ? a cui ii ?
|
1 Attachment(s)
motor de 2.5
nu-i nimic cu ea :D vezi pe forum alte poze ... la semnatura mea |
Cine are nr lui ilegal il rog frumos sa il scrie pe forum
|
nu il pune la vedere:D
|
cine i cu dacia aia visinie cu 12 cnc la numar?:))
|
daca vrei sa il intrebi de capota aia, iti spun eu ca a facut-o un tip din Apahida.
|
neh... vreau sa stiu daca era in blana aseara cand am trecut p langa el cu un biet oltcit
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning