![]() |
Re: Sofer de 82 de ani la volan !
Quote:
Trebuie sa-ti fie clar ca tu ca angajat nu vezi banii astia. Tu ai 10 EURO Ora cel mult restul ia sefu + costurile etc. asa ca nu mai visa :D |
eMH , cum de nu ti-a dat dauna totala .. pe caroserie in afara de capota si portbagaj ?!? asta e japca pe fata ... :|
|
Bulangii. Cica trebuia sa aiba ceva la motor...si nu avea nimic. Nici macar un suport nu s-a rupt,sau ceva. Caroseria arata de ziceai ca a fost folosita la curse din alea de la americani,cand se troznesc masinile intre ele. Am vrut sa ii fac poza,dar la momentul respectiv nu aveam cu ce,si mi-era ca daca ii cer telefonul lu' tata sa fac o poza,ma bate ca in filme :D
|
:lol: ... si cat ti-a dat asigurarea daca n-ai avut dauna totala ?!?
|
~180 mil,dar pt ca masina a fost cumparata in rate,nu am putut sa raman cu banii si sa dau masina la fier. In cazul in care alegeam sa imi dea banii,plateam totul la banca,si masina o luau ei. Asa...am preferat sa o repare.
Mi se pare mie sau au disparut pozele cu Sandero de pe topicul asta ?? |
Quote:
|
Nu la asta ma gandeam. Nu stiu daca isi aminteste careva,mai pe la inceputul filmului 2 Fast 2 Furious (sau cum ii zicea) era negrul ala la niste curse,pe langa rulota lui, Bla-bla-bla. Curse d-alea :D
|
Quote:
|
nu ma,aia cand isi iau masini cat mai vechi si se busesc intre ei ca dementii.
Si ti-am facut topicul praf,l-am umplut de off-topic :D |
Quote:
|
CyberCSX ; vad ca ai mesageria blocata, cum pot sa-ti dau un mesaj privat ?
|
Vad ca s-a reīnviat topicul asta si din coincidenta am noutati:
Masina s-a vīndut cu 2000 EURO unui recicler din Polonia si ieri pe data de 17.06.2009 s-au dus. Ne-am chinuit vreo ora s-o tragem afara din garaj si s-o urcam pe transporter. Fiul meu s-a hotarīt momentan sa nu-si mai ia alta masina deoarece are un Firebird mic īn V 6 cu motor de 2,8 MPI la numai 136 CP fabricat īn '89 de la mine si momentan asta e suficient pt ce are el nevoie. Deci capitolul s-a īncheiat iar topicul poate fi īnchis. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning