![]() |
votez A8, 760Li, S600
:lol: :lol: :lol: |
Re:
OFFTOPIC
Quote:
uite cata ca am gasit si E55 amg 4matic;) http://www.supercars.net/cars/1999@$Mercedes-Benz@$E%2055%20AMG%204MATICx.html engine M 113 E 43, 90 Degree V8 position Front Longitudinal valvetrain SOHC 3 Valves per Cyl displacement 5739 cc / 350.2 cu in bore 97 mm / 3.82 in stroke 92 mm / 3.62 in power 264.0 kw / 354 bhp @ 5500 rpm hp per litre 61.68 bhp per litre drive wheels Permanent 4WD w/Electornic Traction System oare de ce n-o fi si pe E-ul nou: |
hmm..nu stiu ce sa cred...din cate stiu eu..mercedesul nu are 4x4 la modele sport...mai ales amg..dar cine stie...
|
astazi am dat de asta..cautant altceva..wsi mi-am adus aminte de topicu asta;)
dar intra pe site sa vezi.. |
Mercedesul este de departe cel mai puternic si cel mai rapid si asta datorita motoarelor proiectate de AMG , daca si Audi ar mai avea S8 si la bmw sar face o colaborare cu hammaan sau schinetzer vom mai vea mult de discutat
|
Am vazut acu cateva zile pe la teatru national un A8 W12..bleah.. e URAT....cel putin frontal arata k A6 care mie unul nu-mi place deloc..si nu stiu parca toata masina era diferita..ca aspect imi place A8, v8-ul...e mai masiv..dar mert..e Elegant..
si putin OFFTOPIC: am vazut la topgear test pe circuit cu SLR a fost cu o secunda peste Murcielago(loc2) Enzo(loc3)..si urmau pagani parca..si nu mai stiu..dar n-am vazut Carrera GT...deci ..sa mai spuna lumea ca mertzu nu face masini bune si pe circuit |
LOOL w 12 ii belea!! ii mult mai fain si mult mai mare decat un a8 normal si de 2 ori mai scump :lol:
|
S 600 V12 bi-turbo.... 8) E... tata'l lor! Zic eu...
|
cata..mie unul mi s-a parut ca-i cam cat un A6 la dimensiuni.
si din cate am vazut intre A6 si A8 este o diferenta mica de greutate.undeva la 200kg..parca..dk nu ma insel |
A8L w12 e cea mai belea masina de lux, parerea mea, dupa maybach si rolls royce.Si eu sunt totusi fan BMW.Sunt deja vreo 2 in oras...patronul de la Atlas Telecom are unul...piele crem inauntru, un dispaly la sistemul de navigatie aproape cat monitoru' meu...perdelute electrice la geamuri si la luneta...si as mai putea continua.Aaaa...si jenti de 21\" in serie...au pe ele emblema audi.I-am facut si ceva poze, dar nu am momentan iRDA pt telefon...Audi-ul asta mi-a aschimbat pararea pentru moment despre limuzinele mari....desi preferam seria 7...astept sa vad cum va arata dupa facelift.
|
in viitor toate audi vor avea masca cea noua! adica grilu ala mare ca si la a8..nu stiu mie imi place foarte mult cum arata..intradevar se aseamana a6 cu a8...dar nu cu mult...nau castigat degeaba locul 1...amandoua si a6 a8..se apropie noul rs8 :P cu peste 600 cp
|
Re:
Quote:
|
m-am uitat la talonul cauciucului...si sunt cu multe spite.Pe 21\", pe bune! si pe mine m-au mirat!
|
ok !! oricum ii belea masina nam mers pana acuma cu w12 ..dar ii cea mai tare mai ales cum arata... :yikes:
|
E belea rau...am zis ca eu sunt fan inrait BMW...dar de A8L W12 m-am indragostit la prima vedere :) :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning