![]() |
Re: Shobolanca - opel astra
Si mie imi face din cand in cand, eu am 40.000 de km si a inceput sa faca acum vre-o 1.000 de km. Bujiile le-am schimbat acum 14.000 de km.
De curiozitate....mergi cumva cu petrom de 95? Te intreb deoarece tind sa cred ca benzina ar fi cauza. Mai am vre-o 15 l. in rezervor, dupa ce o consum o sa incerc si Alto de le rompetrol sa vad daca mai face. Daca intre timp gasesti problema si rezolvarea da-mi si mie de stire. |
Quote:
O sa revin si cu niste poze pt ca mi-am montat jantele de tabla pe 15 cu anvelopele de iarna si e tare uratica:sad: |
uratica asa cam ca proprietaru:)) glumesc.. arata bn masina, da proprietaru...
|
sa o stapanesti sanatos :D
|
5 Attachment(s)
fresh and clean!
|
frumoasa masina:)
|
Merci, merci, mai e de munca la ea, dar momentan sunt multumit de felul cum arata:-P
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste cacucioace??? fie noi, fie sh 215/45/R16 sau 205/50/R16? |
Schimba-i grila radiatorului si pune-i becuri de semnalizare cromate se va schimba in bine zic eu fata ei.
|
Lasa grila asa ca e frumoasa.. da-le drq de becuri ca sunt scumpe:)) .. zi de wooferu ala nou din portbagaj.. traiasca gagica-ta si noroc ca a fost ziua ta:))).
|
mda...foarte scumpe 25 lei setul de 2
|
tine banii pt gagica-sa sa o scoata in oras:)) e criza:))
|
Cam fortezi mosule, ai grije:D. wooferul e fortza, exact cat imi trebuie mie, iar banii se fac si pt becuri si pt grila si pt prietena:-P
uskt, am vazut cu dau si becurile si grila pe masina ta si imi cam place:-), dar trebuie mai intai sa rezolv problema cu cauciucurile pt la vara, care de altfel nu pare prea indepartata daca e sa ne luam dupa vremea de afara :lol: |
Sal. Super masina. Imi place. Sper pe vitor sa incep si eu la a mea ceva modificari. Bafta in continuare cu ea. O iarna fara evenimente!!
|
Vad ca ai trecut la incaltari de iarna. In locul tau mi-as fi facut un pic de cap cu jantele de tabla...sa le tragi un alb;)
P.S. Ce ai patit la prag? |
Badmarkus22, merci pt aprecieri si eu iti urez o iarna cat mai linistita din punctul asta de vedere
andi,:D, chiar nu mi-a trecut prin cap, dar suna exceptional:-P! Imi pare rau ca le am pe masina, ca daca erau deja date jos, maine ma duceam sa el fac albe. Pragul asa e de ceva timp, mi-a zburat pur si simplu capacelul de acolo, asa am gasit masina intr-o zii si din pacate asa a si ramas:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning