![]() |
Re: BODY KIT LOGAN
Quote:
Ai foarte mare dreptate, e prea mult pt un body kit de logan... frumos tare kitul da' nu se merita, la cati bani ar trebui bagati si ce ofera masina... |
Eu zic ca se merita..pentru cel ce a facut masina asta se merita pentru ca vrea sa puna si alt motor..de clio rs am inteles...super tare faze..si in + asta inseamna tuning ..la motor parerea mea este cel mai important..poate sa pice tabla de pe masina atata timp cat o tzi numai pentru liniute...pentru expoziti conteaza da..deci eu zic ca nu tre sa fie nebun sa bagi bani intr-un logan..si ma refeream d loganu gri d la baia mare...scuze pt k is offtopic:)
|
in cazul asta retrag cele spuse mai devreme... daca schimba motorul e cu totul altceva... inseamna ca proprietarul e pus pe treaba nu gluma...
|
Quote:
cat despre kitul lui robi... face toti banii ! atentie ca nu are numai niste bari obisnuite ...praguri..ci si un eleron misto,evazari ! si din cate am vb eu cu el zicea ca oricum nu il trimite trebuie sa il monteze el ca sa fie perfect si sa placa la toata lumea ;) |
imi cer scuze ,poate ca sunt prost informat, eu am vazut un anunt pe www.4tuning.ro cu poza aia, care suna c-am asa "vand logan tunat in germania la nush ce firma,bla bla..."
in fine scuze :) |
Faza aia cu vand logan a fost povestita si iar povestita...o gluma proasta sau cel putin un om prost care a facu anuntu ala:))
|
cat ajunge bara din fata de la kit-ul prostreet?
|
nu se vinde pe bucati ! doar kitul intreg care e 1000 euroi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning