Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   BODY KIT LOGAN (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/10679-body-kit-logan.html)

TZG@ 20-08-07 10:54

Re: BODY KIT LOGAN

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1055289)
Eu unu nu ash da atatia bani pt logan.1000 euro un body kit???pai ce tunez ma frate vw??Si plus,intr-adevar primul kit este frumosel,adik barile stock modoficate.Dar totusimnu va ganditi puneti un body kit,care da un aspect super agresiv unei masini care plange sa ajunga la 100 km/h????

Ai foarte mare dreptate, e prea mult pt un body kit de logan... frumos tare kitul da' nu se merita, la cati bani ar trebui bagati si ce ofera masina...

TheForce 20-08-07 13:50

Eu zic ca se merita..pentru cel ce a facut masina asta se merita pentru ca vrea sa puna si alt motor..de clio rs am inteles...super tare faze..si in + asta inseamna tuning ..la motor parerea mea este cel mai important..poate sa pice tabla de pe masina atata timp cat o tzi numai pentru liniute...pentru expoziti conteaza da..deci eu zic ca nu tre sa fie nebun sa bagi bani intr-un logan..si ma refeream d loganu gri d la baia mare...scuze pt k is offtopic:)

TZG@ 20-08-07 15:15

in cazul asta retrag cele spuse mai devreme... daca schimba motorul e cu totul altceva... inseamna ca proprietarul e pus pe treaba nu gluma...

Eugen_TL 20-08-07 15:20

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1055289)
Eu unu nu ash da atatia bani pt logan.1000 euro un body kit???pai ce tunez ma frate vw??Si plus,intr-adevar primul kit este frumosel,adik barile stock modoficate.Dar totusimnu va ganditi puneti un body kit,care da un aspect super agresiv unei masini care plange sa ajunga la 100 km/h????

dar ai si dar un exemplu adevarat ! VW =)) inafara de cei cu vr6 restu ce au? motor tudor dumitru nu? la ala pt ce sa tunezi? un tuning nu inseamna sa faci toata masina ..ca na cu siguranta toti vrem...dar de unde cascavalul ! asa ca faci pe rand! unii vor cu exteriorul apoi interiorul... intr-un final ceva si la motor ! poate nu-s genu care sa rupa masina sa se dea ..vrea doar plimbare si niste putere pt o depasrie!

cat despre kitul lui robi... face toti banii ! atentie ca nu are numai niste bari obisnuite ...praguri..ci si un eleron misto,evazari ! si din cate am vb eu cu el zicea ca oricum nu il trimite trebuie sa il monteze el ca sa fie perfect si sa placa la toata lumea ;)

demon 20-08-07 23:16

imi cer scuze ,poate ca sunt prost informat, eu am vazut un anunt pe www.4tuning.ro cu poza aia, care suna c-am asa "vand logan tunat in germania la nush ce firma,bla bla..."
in fine scuze :)

TheForce 20-08-07 23:31

Faza aia cu vand logan a fost povestita si iar povestita...o gluma proasta sau cel putin un om prost care a facu anuntu ala:))

demon 21-08-07 15:28

cat ajunge bara din fata de la kit-ul prostreet?

Cristi_XP 28-08-07 01:10

nu se vinde pe bucati ! doar kitul intreg care e 1000 euroi :)

All times are GMT +2. The time now is 17:22.

- Copyright 2026 4Tuning