![]() |
Re: Maybach 57S by FAB Design
arata mai bine ala normal al lui becali decat asta :-s
interiorul arata cam airuea :-s parerea mea...ca si a multora....e ca masina asta stock nu necestia tuning :-s |
parca e un S mai mare...
|
foarte frumos interiorul
|
spatele este frumos, interiorul imi place...fata nu ma atrage asa mult
|
ce o fi fost in capul lor...............
|
Mie personal nu mi se pare asa oribila cu exceptia spoilerului fata care nu are nici o tangenta cu masina in rest e Ok..spatele chiar imi place
|
aspectu ca aspectu dar performante jos palaria..
|
bravo pt motor si spoiler spate....cel din fata e caraghios....schimba total masina in ceva ce nu ti-ai dori ,,,,,
|
Hai becali,
Sari cu banii ... |
cel mai naspa tuning masinile astea nu sau facut pentru tuning ce pentru performanta
|
tre sa isi mai ia si cocalarii astia de la noi un da asta mancatzash k in rest au toti CIOBANII:twisted:
|
uratel .. .mai bn il lasau stoc ..
|
mi se pare un kitsch desi calitatea lucrarii e excelenta......nu mi se pare chiar ok sa tunezi un maybach....nu cred ca va fi cineva care sa aleaga asa ceva....:lol:
|
cu ce am gresit doamne sa vad o masina atat de frumoasa stricata de niste dobitoci!!! aceasta masina nu se preteaza si nu se va preta niciodata tuningului exterior!!! in interior e altceva!!! culoare oribila si la exterior si la interior!!! de ce nu i-au mai pus si un eleron!!!
|
Nenea Jiji ia uite ce fac astia din Maybach
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:43. |
- Copyright 2026 4Tuning