![]() |
Re: Buget 9000E - Ce recomandati intre....
adevarul e ca ionut , la o masina franceza un cap de planetara cade mai repede ca la un passat :))) ! [ asta iti garantez eu ]
Motoarele hdi sunt mai putin fiabile ca la o masina germana ! cu exceptia faptului ca si la vw exista un motor de 2.0 care numai probleme creeaza , fapt recunoscut de un inginer al grupului vw-audi , intr o discutie la bucuresti ! si bmw a avut probleme de genul asta cu 2.0 d de 136 de cai ! pana la urma fiecare constructor greseste in proiectarea unei masini , mai grav e ca , francezii in loc sa invete din greseli ! pica din ce in ce mai rau ! da , fac masini frumoase , nu contest asta ! dar decat un 307 hdi , mai bine un a3 , decat un 407 hdi , mai bine un bmw 330d ... nu stiu unde am vazut un top al fiabilitatii pe diferite modele , unde predomina , bmw , audi si 2 marci japoneze , francezii de ce nu sunt pe acolo? studiul a fost facut de dekra , in germania ! |
Deci eu trebuia sa-i dau foc la 407 pentru ca in 135.000 de km nu mi-a cazut nimic, sau cum?
Topurile alea de care zici tu au exact atata valoare pe cat stii tu sa intretii o masina. Daca stii s-o intretii cum trebuie, nici masina nu-ti pune probleme. 90% din acele topuri sunt provocate de erori umane. Si normal ca ti se duc planetarele daca mergi peste borduri ca pe 'Ring. Si da-mi voie sa pun la serioasa indoiala superioritatea tdi-ului in materie de fiabilitate. |
Quote:
|
Quote:
|
imi stii parerea prea bine , raman la germane ! o sa aleg "The Ultimate Driving Machine" :D !!!!
|
Quote:
|
Quote:
I hate you :( ... ce saab? ce mercedes? ce audi? ce etc? BMW powa' :> |
iar se vede diferenta intre un neamt si un roman ... pe cand romanii sunt disperati sa-si cumpere masini germane de 15 ani, nemtii prefera sa cumpere masini francezo-romane (logan) noi. poate ar trebui ca vre-un destept ca toprad sa mearga in germania sa le zica si la aia ca masinile franceze nu sunt bune frate. sa le zica de afacerile care le-ar putea face daca si-ar cumpara un bmw de 15 ani condus de un batran de 80 de ani si tinut doar in garaj in locul masinilor noi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning