![]() |
Re: E93 - IF-87-WLA
de unde naiba ati scos voi ca e kitu de M 6000 de euro?
|
Quote:
|
Pachet M Sport (337)
3.850,- EUR . www.bmw.ro - car configurator |
dupa un an si ceva vii si tu cu dovada ca e 4000 kitul? atunci cand s a spus ca era 6000 , 6000 era nu cum zic cunoscatorii ca un kit M e 800 euro . E 800 euro dar in nici un caz ala de la bavaria care numai o bara e 35 milioane.
PS: topicuri dinastea deschise de prieteni prietenilor lor cu nu stiu ce masina care o sa primeasca nu stiu ce modificari ar trebui sa se inchida. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De ce ai mai facut topicul asta pana la urma ? A trecut un an, unii si-au pierdut din timpul lor sa ofere o sugestie buna, in schimb nu s-a intamplat nimic. Consider ca nu mai este nimic de adaugat.
|
Quote:
|
pachetul M este de fapt format din mai multe pachete de M. si pus pe masina de noua si dupa. asa ca intai exemplificati despre care pachet M vorbiti. si dupa discutati 800,3200,6000. si nu va luati dupa configuratorul de pe bmw.ro este doar pentru o idee. la detalii de genul asta cum e pachetul M cel mai bine va interesati direct la reprezentanta. pretul pachetului exterior M pus pe o masina care nu a avut de fabrica, fara jante, este in jurul a 1600-1700 euro la bavaria. nevopsit dar cu toate plasticele, clemele, suruburile care difera toate de la normal la M pachet. sigur se poate merge si pe varianta ieftin a pachetului M after market dar nu stiu cum vine...
|
Eu nu stiu ce tot vorbiti de pachetul de M pentru ca are deja pachetul de M....in fine...
|
[QUOTE=cretzu|boss;3094872]Eu nu stiu ce tot vorbiti de pachetul de M pentru ca are deja pachetul de M....in fine...[/QUOTE
pai si ti se paru tie ca zisa cineva sa isi puna kit de M sau discutam doar de pretzu care`l aberau unii? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning