![]() |
Re: Mercedes C63 AMG - mat sau cromat?
sunt ciudate amandoua....si apropo de arabi tocmai a aparut unu prin EAU cu o masina din aur alb......ce ias mai zgariao:-P
|
mat ... tot arabii se sparg cu masinile astea "cromate"... ?
|
ca sa rupi monotonia de zi cu zi, sa iesi putin din tiparele unei zile poti alege pe cea cromata...ca sa fii misterios tot timpul si invidiat zi de zi alege negru mat...grea decizie...imi plac amandoua dar inclin spre negru mat, mai simpla asa :evil:
|
aman2 sunt frumoase....
|
Cel mat:D e dragut si cel cromat dar nu se compara...:D
|
daca esti cineva care iti doresti foarte mult sa iesi in evidenta normal k iti alegi Crom dar daca esti cineva care vrei sa fii mai "misterios"(am citat pe marian_tgv)iti alegi pe cea mata
eu unul as alege mat ziua si crom noaptea.... k o da bine in oras8) |
MAT, crom-ul mi se pare o tiganie.
|
mat vor alege racer-ii si crom cocalarii si baietii de bani gata .punct:D
|
mat 100% desi ar fi fost mai frumos cu elemente de negru lucios dupa parerea mea, jantele,grila,siglele C63 si AMG negru lucios ca pianul, oricum mat arata foarte bine, cel AURIU ca ala nu e crom, arata oribil, parca e jucarie chinezeasca ieftina, ma astept sa-l vad prin Ferentari in curand :)).
|
nici una nici alta. matul nu merge pt ca mercedesul e o masina eleganta, care are nevoie de stralucire, da in nici un caz de toata stralucirea pe care i o ofera auriul ala.
|
Matul mi se pare mai normala.Dar deja cea cromata este exagerata
|
negru mat. cocalarii astia arunca cu banii aiurea dar si cand se termina petrol-ul o sa fie vai de capul lor :lol:
|
Mie imi place negru mat... Si asta arr alege oamenii care vor sa iasa din tipar doar cu simplitate si cu bun gust.
Cromul ala... e oribil pe orice masina. Singurele persoane din tara care isi permit si care si-ar cumpara o masina de genul asta "colorat" se numesc: "oameni care sufera de atentie" - gen, hai ca nu sunt vedeta, dar macar ma fac remarcat pe strada; "manelari cocliti" - iar din masina aia vor rasuna manele, iar ei vor "luci" in fata pitipoancelor si a pirandelor ... o sa fie un contrast super interesant: masina FLASHY condusa de "oamenii negri". :lol: |
....unele chestii au inceput sa fie exagerate ; culorile, mega-grilele, mega jante......nu tot ce este mare (nr.jante-grile) si tipator (nr. culoare) este si frumos.
- facem unele lucruri doar ca sa iesim in evidenta, dar simtul esteticului unde este? decat crom , mai bine negru mat |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning