![]() |
Re: Audi TT "Green Titan"
e mai incarcata decat o masina de pimp...
|
crima si pedeapsa dar strica auriu
|
Exterior ok, interior kitsch..... nu stiu de ce am impresia k e facut in america :))
|
verdele este o cluoare care atrage atentia repede dar daca aveau ceva cromat fata de auriu ca da cam tiganesc nustiu parerea mea
|
din masina nemteasca ce era la exterior imi da impresia ca acum seamana cu una chinezeasca,iar interorul parca e luat din masinile manelistilor,nici macar nu l-a facut cu gust ditamai body kit-u de trece cu mult peste frumusete(parca ar fi planor)nu se mai cunoaste ca e tt si nici ca ar fi masina nemteasca:shock:
|
este kitsch in toata puterea cuvantului ....... verde si auriu ... bLEah
|
Foarte multi bani investiti in aceasta masina.......nu vezi asa ceva la fiecare colt de strada
|
E un kitsch 100% si am votat in consecinta, dar e un kitsch facut cu cap, intentionat. Constructorii au vrut sa readuca la viata tuningul anilor '70, epoca pimp-mobilelor muiate in aur cu "opera-windows" si a discotecilor cu glob, sa construiasca o masina in care da bine un negrotei in costum alb si 1-2 gagici cu fuste mini si coafura afro. Au reusit chiar mai bine decat se asteptau, designul extravagant al TT-ului se preteaza la astfel de exercitii creative... pacat ca acei constructori n-au fost unii de la noi, daca la vremea aceea in Blocul Estic ajungeau doar palide ecouri din Occident, macar ne scoteam paguba acum :)
~Nautilus PS totusi cu modelul grecesc de pe scaune au sarit peste cal |
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning