![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
Quote:
|
Chestia cu ITP-ul mi se pare aiurea! Atunci , dacă ai două culori pe mașină, iar cea care nu e trecută în talon nu depășește 30% din suprafața mașinii, nu te mai duci la ITP că oricum te respinge?:???:
EU am făcut ITP cu capotă mov, și mașina albastră și nu a zis nici mâr nenea... După ce o vopsești , să faci niște poze cu un aparat potent, te rog! |
Quote:
PS: revin cu poze maine |
2 Attachment(s)
poze cu sprayurile si un contact nou , pentru ca cel vechi imi ramanea pe demaror si riscam sa fac praf si volanta si electromotorul!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
fratilooooooooooor sa va zic o faza foarte tare si mai rar intalnita:shock:!!! ieri am facut actele cu fostul propietar si cand mi-a dat cartea masinii ce sa vezi...masina a fost imatriculata prima data pe 4.08.97 :shock: !!! cu alte cuvinte masina fiind fabricata in 83 a stat pe bara pana in 97 !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai o carte veche si una noua... Poate aia veche nu o mai are, si a mea tot in 97 a avut numerele schimbate dar taicamiu o pastrat ambele carti.
|
La mine pe carte sunt trecute si numerele vechi ! Dar depinde de fiecare ,daca a schimbat sau nu cartea! la mine e 92 inmatriculata in 93 :D!
|
11 Attachment(s)
gata si cu "paint shop-ul":D !!! a iesit dupa cum ma si asteptam...adica foarte bine (fara urme sau scurgeri)...dati-mi o nota va rog:D
pozele promise |
A iesit asa cum ma asteptam si eu...foarte bine!!! nota 10++
|
Quote:
|
a iesit super!!:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning