![]() |
Re: E30 - TAXIUL MEU.....
bbs originale e30....;)
|
super faina masina
|
Te-am vazut acum cateva zile,eram la big,veneai de pe bulevard si ai luat-o pe pod.
E minunata masina !! |
8 Attachment(s)
:-P.................8)
|
E bestial ursu asta :X ! Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente !
|
in poze e si mostenitorul ursilor in caz ca dau coltu"......:)):))
A.K.A.......sacalu junior........ |
Quote:
|
negoitacata,fa-te si tu ca nu vezi ;))
pe jakalu' tocmai vroiam sa il intreb daca baietelu' e trecut pe numele lui :D Oricum,sa iti traiasca aman2 (baietelu' & ursu') |
tare masina !!!!!! va datzi seama cum o sa ajunga mostenitorl dak de pe la varsta asta e cu ursuletzu el o sa fie ""...:::Junior JAKAL:::... ""!!!!!!!!!!!!!
|
baietelul imi poarta numele ca doar e al meu......desi seamana cu vecinu de la 4....:))
eu sint mai tigan el a iesit blond......:)):)) asta e l-am "inmatriculat " la maternitate pe numele meu.........:):)) de pe acum e un fan al vitezei....cand il iau la plimbare sta numai in fata....nu ma inteleg cu el sa stea in spate.....si imi zice... "mai cu viteza,intrecel si p-ala....vai ce amuzant e".......si eu dobitoc ma iau dupa el si ii dau..... nu stiu de unde are limbajul asta ca eu o ard cu el in vorbe d-alea de ghetou...:)) baiat educat ce sa mai........:)) |
Jakalule...mie imi placeau mai mult jantele in combinatia initiala...:) dar e frumoasa rau si asa:D Si sa'ti traiasca race driver ala micu :) smecher rau in poza el cu ursu'n spate :))
|
Quote:
|
felicitari pt ''taxiu''a iesit super,cred ca iar sta belea cu niste borbeturi pe 16 cu 9j pe spate.bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning