![]() |
...cu inele distantiere, ca asa la marime si forma se potrivesc ;)
bravo omule, arata bine masina! |
terminata o sa arate super ! bravo omule ! putini sunt care s-ar baga la un tuning la espero ! felicitari ! :wink:
|
chiar super a iesit abia astept sa o vad finita
spor la treaba |
Nu vreau sa ma iei de carcotas sau derau voitor dar vreau sa-ti atrag atenzia la unele chestii care le-ai omis.SA incepem cu Cu ideea (de altfel buna) de a unii bara de aripa.In primul rand u din cate vad ai suspensie stock Daca montezi roti mai mari si cred ca de 17 se potrivesc acolo vei atinge si se duce dracu munca ta.Va trebui sa cauti suspensie sport si arcurile fata sa fie exact la aceeasi dimensiune cu cele normale. Gandestete ca u daca ai atins bara fata ati va crapa imediat la aripa si deja masina este f joasa.In spate se rezolva cu distantiere si jante mai mari dar ai grija sa faci rost de unele bune. Bafta in ceea ce faci dar sfatul meu este sa schimbi suspensia
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
cine stie pe cineva care face distantiere klumea...nu spanuri...am nevoie de distantiere de 6.5 -7cm ...need help :(
|
Street Car COncept Constanta
SUna la nr asta de telefon0722 450 147 O sa-ti raspunda un baiat Cristi (ceres).Apeleaza cu increde la el Ii spui de ce ai nevoie si el o sa te ajute cu marfa buna nu prostii de 2 lei |
Re:
Quote:
|
Re:
o sa o vezi ,sper sa iti placa ...interiorul e o combinatie de crem cu negru inclusiv ornamentele...o sa fac poze si o sa le pun pe net cand e gata ...pana sa iasa pe strazi...oricum o modificare de imagine o sa fie jentile...o sa pun niste croame pe ea...sper sa dea bine...in rest ...va anunt cu orice modificare facuta...merci pt incurajari...:)
|
un SITE ! cu amortizoare sport ptr espero !
|
....
1 Attachment(s)
sper sa va placa..nu e gata in pozele astea...nu am mai apucat sa fac poze la masina...acum e in garaj...sta linistita...tre sa-i pun distandierele un eleron si neoanele.....
|
..
1 Attachment(s)
mai frumoasa mi se pare masina din laterala decat din fatza...:)?
|
Re: ....
1 Attachment(s)
triplele pe spate sunt vopsite in gri metalizat...cu sita pusa pe masina da foarte bine...
|
7 Attachment(s)
e nu . astea ce`s ???
ps. nu a iesit cum ma asteptam . pragurile nu stiu ce s-au intamplat cu ele ....bara spate tot asa ...urata .... in fine .. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning