![]() |
e diferenta mare intre a ta si 4.8is ?
|
sunt 10 cai parca..si sunetul :)
|
Diferentele??? 4.6 si 4.8 si 347Cp vs 360CP.
|
nu la asta ma refeream , puteam sa caut si eu specificatiile pe net ;)
vlad te-ai dat cu vreunul ? ca sa stiu cum stau |
Sincer Volvo-ul tau pleaca senzational de pe loc, privit din lateral startul tau e la fel de spectaculos ca al unui Subaru Impreza WRX.
Eu cred ca-l faci pe 400m. Daca te-ai dat cu un 4.6iS diferentele fata de 4.8iS nu sunt mari. |
eu sunt totusi de alta parere...
un X5 4.6iS face suta in 6.5s, pe cand 4.8iS in 6.1 :oops: eu zic ca e ceva diferenta |
Este dar nu grozava.
|
vedem , daca e vreun 4.8is aici let me know ; de aceea intrebam de 4.8 is pentru ca m-am dat cu 4.6 si ma gandeam la diferenta
|
Cert e ste ca exista o diferenta in favoarea lui 4.8i, dar cat e de mare si de standard masina ramane de vazut, la motoarele astea mari un chip bun poate da la aspirat cca 40cp linistit fara sa forteze ceva.
|
Mmm, un X5 4.8iS cu cip rezulta la cca 400Cp,mmmm delicios. Asta ar fi o provocare pentru Volvo-ul tau.
Man te felicit pentru Volvo-ul tau, de pe margine, din public, mereu se aud despre tine numai exclamatii pozitive. Razvane am si eu o intrebare, il faci pe tipu de la Insomnia cu BMW-ul 330Ci, ala negru cu jenti BBS??? Sunt curios, din cate imi amintesc eu e unu la unu intre voi, ma insel??? |
se refera la nenea \"Moartea\" 8)
parerea mea personala e ca il bate, acum, el ar trebui sa stie mai bine :roll: |
da
|
Da-ul era pentru mine???
|
da , este 330ci la noi facut tot de ceky, si da, l-am batut ....deocamdata :) mai vedem ce se mai intampla pe parcurs
|
Re:
Quote:
Vuieste un zvon ca ar vrea sa bage mai mult aer. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning