![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
Bora e super:D!!
Golfu ce face, TT-ul, Sky-ul si Trabi? Hai da-ne niste informati:D:D!!!! Mis nerabdator:D |
Quote:
|
Hm...te referi la ce ma gandesc si eu? :chuckel:
|
Quote:
|
n-am stat degeaba...o sa vedeti voi ;)
|
unde gasesti jante si cauciucuri pentru masinute ? ca toate au iesit bene...
|
hai eddy cu a2ul ...te roogg:D...sunt curios rau!
|
Quote:
pt mine jantele conteaza f mult ca si aspect dar mai ales ca si realizare...pun mare accent pe acest aspect rotile la o masina sunt cum e haina la om :D Quote:
l-am vopsit, i-am pus rotile (la care mai trebuie vopsite jantele) si i-am cam terminat si interiorul, pt ca din cauza ca in spate a avut motor, a trebuit sa-i refac bancheta! mai am de facut niste accesorii pt el si...o sa apara p-aici in curand va fi mai aparte fata de ce se cam face la A2-uri :lol: azi noapte am mai lucrat la Passat un pic si la un Golf V GTI (caruia dupa ce ii fac ceva il asamblez la loc, pt ca nu mai am spatiu pt cele desfacute + ca e greu sa mai identific piesele lor ca unele s-au mai amestecat prin cutii) in afara de o masina pe care mi-o doresc mult + una pe care trebuie sa o primesc de la cineva nu mai vreau sa cumpar nimic pana nu termin cel putin jumate din cele in lucru...mor cand vad cate stau dezmembrate new beetle 1/18 e asa din 2005 de ex! seria 5 + mini cooper din 2006...etc deci unele sunt saracele de peste 4 ani neterminate! |
Quote:
Am niste intrebari daca nu te superi :D Cate machete ai in total ? Ce meserie ai la baza ? E bine sa amesteci poxilina cu kitul auto ? Dupa aceea kitul obtinut ( s-ai spun asa ) se poate aplica la o macheta peste vopsea ? Sau trebuie inlaturata vopseaua pentru ca kitul sa se prinda de metal ( caroseria [ tabla :D ] masinii ) ? Cat timp iti ia sa modifici o macheta ? Ms , succes mult :-P:-P:-P |
Quote:
- 50 si ceva am in total...sunt foarte multe dezmembrate (in proces de nodificare) + altele care sunt donatoare...nu le-am mai numarat in ultima vreme - meseria mea n-are nicio legatura cu masinile...sau cu tuning-ul... sunt jurist (insa toata viata am stat prin garaje, curse auto...masini, etc) - nu se amesteca kit cu poxilina...eventual poti folosi poxilina, pe care o pui peste tabla fara vopsea sau tabla matuita, lasi sa se usuce, dupa care prepari chit auto si aplici peste ea - de la o zi la ani de zile... :-) L.E. n-am avut ce face si in stilu'-mi propriu am desfacut reventon-ul m-am apucat de el :lol: deocamdata are bordul si panourile imbarcate complet in piele si alcantara, instalatia de lumini aproape gata si jante custom made mai urmeaza niste nebunii cand o sa mai am timp... nu am poze deocamdata...poate mai pe la sfarsitul saptamanii |
pt cei interesati...nu am mai facut absolut nimic pt colectia personala :cry:
am numai proiecte in curs de realizare pt comenzi cat am incercat sa mai strecor si de-ale mele printre ele...si tot nu am reusit! :cry: |
lucrezi foarte bine...succes in continuare...abia astept sa vad loganul:X:X
|
Eddy.Ai spus mai sus ca unele jante le faci tu din aluminiu + plastic. Imi explici si mie te rog care este tactica,cum le confectionezi?...(imagini ceva).,
|
De proiectul logan se mai aude ceva?
|
Inca astept sa imi explici si mie cum faci tu jantele din aluminiu si plastic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning