![]() |
Re: Machetele mele - lopez23
1 Attachment(s)
porsche 911( made in china ) firma necunoscuta :)
|
super misto porcheul.Imi pare bine ca am facut schimb cu tine,mersi mult de BMW X5,e misto si nu are nici o problema,iar colectia ta e super misto...bafta
|
Frumoasa colectia dar Lincoln-ul face toti banii!
|
8 Attachment(s)
1.Ferrari F310 Bburago 1/24
2. ferrari 365 gt4 bb maisto shell |
super frumoase toate masinile tale bravo;) si la mai multe:d
|
ferrari-ul asta f1 e foarte frumos!!
bravo !! |
2 Attachment(s)
marfa proaspata
Ferrari 250 GTO 1962 Bburago 1/24 |
Quote:
|
ms ms pt aprecieri ... mai am un f40 polistil 1/18 da al ala am de lucrat, vopsit ..etc ..sper sa nu dau gres cu el
|
Superb Ferrari 250,felicitari.Daca nu e cu suparare,imi spui si mie de unde l-ai achizitionat?
|
ms ..ahh nu-i cu suparare ..de la un prieten avea el un 250 gto 1/24 bburago si un f40 polistil 1/18 le avea de mic copil si am reusit sa il conving sa mi le vanda
|
Foarte reusita macheta 250 GTO din BBurago chiar daca e 1:24,fa-i niste poze la motor si la interior daca ai timp,ca sunt curios ca am vazut la un prieten la 1:18 din tot din BBurago si era chiar reusit:D
|
Quote:
Pare bine realizata! Zi-mi pe pm de unde ai luat-o...te rog! |
4 Attachment(s)
mai bagam niste poze la cererea lumii observ ca-i foarte apreciat modelul :D ma bucur
|
5 Attachment(s)
dupa multa munca am reusit sa aduc la viata un Ferrari F40 1/18 Polistil destul de rupt in doua ,vopsitul nu-i cel mai reusit ...dar na o sa mai incerc si alta data sa il retusez daca va fi nevoie ..momentant iata marfa...sper sa va placa :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning