![]() |
Re: Mini-Sticker 4tuning
Imaginea pe care ai postat-o are niste "dungi" pe diagonala de care iti dai seama doar cand privesti de la distanta. Cand am modificat-o nu am reusit sa fac si dungile alea sa iasa bine, am reusit doar sa pastrez spatiile dintre "patratele".
|
Eu modofic pozele astfel: deschid o pagina noua in microsoft word si adaug poza pe care o doresc, setez acolo sus sa se vada pagina 100% adica real cum ar veni si maresc sau micsorez imaginea respectiva dupa cum vreau cu macheta in fata. Daca nu ati inteles sa imi spuneti pentru a va explica mai detaliat. Gresesc undeva sau este o idee bunicica ??
|
cu ce maresti,sau micsorezi???unde scrie micsorare sau marire????in word????explica-mi, te rog!
Scuză-mă, tu cāți ani ai? Mă gāndesc că noi corectăm degeaba,iar tu poate nici nu ai trecut īn clasa a doua și noi te stesăm cu corecturile!Folosește,te rog, semnele de punctuație, īn special cratima! |
uite id meu de messenger: [email protected] intra sa vorbim si iti explic mai amanuntit.
|
Quote:
|
stiiti prin bucuresti unde as putea face si eu niste stickere ? am cautat, dar nu am gasit .. poate nu am cautat bine ... dati-mi si mie un pm ... va rog ..
|
mergi la librarie cumperi hartie autocolanta si ti le faci singur (asta daca ai imprimanta color)
|
Mergi la un centru de copiere. De obicei imprimantele pentru utilizatorii obisnuiti au rezolutii slabute.
|
Dap sau asa , dar pentru machete nu cred ca e chiar asa de importanta calitatea ca doar le tii in casa in vitrina :) , oricum ideea e super mie unul mi-a placut . :)
|
E foarte importanta calitatea, pentru ca e vorba de multe detalii pe un spatiu mic, iar noi aici incercam sa facem machetele cat mai realiste si mai detaliate.
|
Aaaa imi cer scuze atunci :) sper sa nu sa se fi suparat nimeni pe mine
|
multumesc mult pentru raspunsuri :) o sa caut zilele astea hartie autocolanta si imi pun imprimanta in functiune :) daca nu ma duc la kodac ... multumesc mult pentru sfaturi .. sper sa revin cat de curand cu niste poze cu supra mea si cu restul machetelor :)
|
10 Attachment(s)
am si eu niste stickere daca vrei o sa le pun pe site :D
|
Sunt facute la scara? :)
|
dupa parerea mea,sunt la scara 1/18,daca nu ma insel.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning