Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/169-team-racing-club.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/169-team-racing-club/10294-asociatia-team-racing-club.html)

ERY 07-08-07 22:05

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 1034592)
hoo nene :) nu am zis ca au venit la voi altii , am zis sa incerce daca vrea , nu am zis ca ati primit voi , am zis k majoritatea au plecat in Street Vision , sau daca nu sa incerce la voi sau evil team si alte cluburi care mai sunt , si sa vada ce raspunsuri primeste , repede u :P

Gata am inteles acum.;) La noi nu s-au mai facut inscrieri in club de mult timp pt ca am introdus niste "cerinte" mai...drastice. :D

mark_uss 08-08-07 19:36

am inteles ideea..acum vine alta intrebare ...ce am facut sa fiu pe lista.:) am zis ceva ca o masina e verde si unu de la voi ca e grena?:)) asta inseamna conflict?ca eu sincer nu am facut posturi aiurea...si cred pina la urma ca e mai bine singur..

YZF-PWR 08-08-07 20:28

Mark cred ca nu ai inteles , nu a fost un conflict intre chestii care u le`ai fi zis de o culoare si NOI de alta , pt ca nu cu noi ai avut conflictu sau cum il numesti u , si de asemenea nu noi te-am pus pe acea lista , ca sa aflii de ce ai fost pus pe a cea lista vorbesti cu cei din clubu din care ai plecat parerea mea... o sa iti explice ei asta nu noi pt ca au fost motivele lor , si pana la urma daca crezi "ca e mai bine sigur" atunci asta e fost hotararea ta , si a noastra o stii , repet nu o mai lua personal . O zi buna

mark_uss 08-08-07 20:38

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ..cam atata despre tot..

x-28-TRA 07-09-07 15:32

si ca sa itzi mai dau un exemplu noi pana acuma nu am luat nici un membru al altui club

YZF-PWR 17-09-07 18:24

Dupa o pauza A.C.S. X Team Racing Club Constanta , face din nou inscrieri in club , regulile le stiti deja , cine nu intreaba sau se uita la inceputul acestui threat. Inscrierile se vor face pe baza formularului care il primiti din partea mea sau de la unul din membrii fondatori . De asemenea membrii activi din club sunt rugati sa isi faca socotelile cu restantele la taxa lunara , in aproximativ 2 saptamani se va face o intalnire X Team Racing Club Constanta , cu inscrieri , "curatenie" , si pt a informa restantele si achitarea acestora . O zi buna

YZF-PWR 24-09-07 03:00

ANUNT PENTRU TOTI MEMBRII X TEAM RACING CLUB !!! INTALNIRE 06 Octombrie 2007
In 2 saptamani pe data specificata mai sus rugam toti membrii X Team Racing Club sa se prezinte la REX pt o intalnire in vederea organizarii , achitarii taxei ( restantelor in cazul unora ) , membrii noi , discutii etc, sau cei care vor pleca din club . Pentru mai multe detalii ma contactati pe mine sau unul din membrii fondatori ! A.C.S. X Team Racing Club Constanta

YZF-PWR 24-09-07 18:04

S-a stabilit exact data , o mica modificare , data va fi mutata de pe 06 pe data de 07 OCTOMBRIE DUMINICA este cel mai bine la ora 16:00 !!!
REPET 07 OCTOMBRIE DUMINICA ORA 14:00 la Rex

x-28-TRA 05-10-07 16:44

ba nici eu nu inteleg la 16 sau la 14

YZF-PWR 05-10-07 23:32

La ora 16:00 adica 4 PM , REX

ProTeX 10-10-07 16:24

pffff .. daca eram pe faza venam si io cu bicicleta :))

cmdbass 14-10-07 00:51

da ma...si eu cu trotineta mishtocarule.. :lol:

x-28-TRA 06-11-07 14:51

http://www.ziuact.ro/display.php?dat...1-06&id=224212 istoria x-team

Most_Wanted 07-11-07 00:26

cand a fost faut reportaju???????????????

x-28-TRA 09-11-07 15:42

duminica 04.11.2007

All times are GMT +2. The time now is 12:44.

- Copyright 2026 4Tuning