![]() |
Extraordinar, Exceptional, EXTRA.......Bravooo ONO...Felicitari pt noua intrare in Clubul MidNight Racers
|
din poze da a nfs underground :lol: sa o stapanesti sanatos :wink:
|
Re:
Nu am vazut eu bine..!?!?! ...sau unii dintre noi vor avea deosebita ocazie sa \"se dea\" cu Lambo? :shock:
|
So stapanesti sanatos ONO tot ceti doresti si multa bafta an tot ce vrei sa faci :wink:
Cred ca acum va trebui sa se mai faca o sectiune la \"Masina Mea\" si pentru noua achizitie a ta :lol: |
asta masina frate!
oricum nici subaru nu e prea departe! din punctu meu de vedere! NO COMMENT! ai stiut cum sa investesti banii!! |
Ono, a venit si randul meu sa te felicit..pe net...ca masa si dansul, cand ne vedem...s-o conduci sanatos, ca fericit sigur esti si vei fi.
|
hai bah mancatzi`ash ...asta e mashina ?
fuck me !! e o super mashina !! sa`tzi traiasca :D |
:yikes: ''WARNING'' :yikes:
:chick: :chick: :chick: INTERZIS PASARICILOR... :chick: :chick: :chick: :censored: PERICOL DE UMEZEALA! :censored: |
aoleu....bravo nene! buna achizitie :D
acu sa ii dai lui Smar2u o centura in plus :D sa se tzina bine acolo in dreapta :D :lol: all the best |
Cum ar zice nea Basescu : Foaaaaaaaaarte tare domne ! 8)
|
tare ....bravo...ma bucur ptr tine ono....chiar ash vrea sa o vad la liniute prin gl cand so` mai face....
|
frate... :shock: :shock: :shock: :shock: e tot ce pot sa zic ,wordless .. sa o stapaneshti sanatos
|
Cand cresc mare dinaia imi i-au :lol: :lol: :lol:
|
..................... :shock: am dat in balbaiala............. :shock:
|
Re:
Quote:
Te-as felicita dar nu mai stiu cum sa nu ma repet, P**DAAAAAA masina !!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:20. |
- Copyright 2026 4Tuning