![]() |
Re: Noul Shelby GT500 dezvaluit
Quote:
pt un calcul si mai exaxt 1 mila terestra SUA = 1609,344 m |
Quote:
Asta pīna si pe testerul OTC 4000 E (echivalent cu OBD) ce se foloseste la masini americane. Īti spun asta din sursa sigura deoarece detin propriul meu tester OTC 4000 E ce mi l-am cumparat direct de la un magazin GM din Detroit la ultimul concediu īn SUA ;) |
Eu cand am facut calculul la viteza am aproximat 1.6 si mi-a dat aproximativ 258 km/h...
Deci esenta este ca 258 de km/h ar fi suficienti - arhisuficienti chiar - pentru masina aia... in plus: Shelby-ul ar putea trage un obiect ceva mai greu decat un Ford Focus RS. ;) Daca tot ne-am bagat la comparatii idioate... Nu? |
Quote:
ca idee, cat costa diverse optionale: navigatie=1995$ Shelby GT500 Red Appearance Package = 1650 $ sistemul audio cu 6 cd, mp3 player si 1000w = 1295 $ interior premium (adica oglinda centrala antiorbire, cotiera, alt desen la instrumentele de bord, pedale de aluminiu) = 595 $ lampi pt luminat interior suplimentare (ceva design mai interesant plus cateva lumini in plus) 525$ hardtop(la varianta convertible) = 375$ lumini de ambient(lumineaza la picioare, atat la pasageir cat si la soferi, cu rosu, portocaliu, albastru, indigo, violet, verde sau galben, in functie de cum vrea fiecare :| ) = 275$ radio cu receptie prin satelit = 295 $ |
Quote:
|
Quote:
Una e masina, alta e autoutilitara. :lol::lol::lol: |
Quote:
Ce-or zice unii ce merg noaptea cu dacii tunate la liniute si la un moment dat sta o fadroma cu motor de Shellby līnga ei si īi provoaca la un.....drift? :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :D :D :D |
Tare poanta, dar ... hai sa revenim si la subiect. :)
|
Oricum, cu toate ca nu sīnt adeptul Ford-urilor, masinuta este pe undeva pe gustul meu. De ce nu mi-o cumpar? Simplu. Pt. ca am comandat deja noul CAMARO ce iese pe piata anul viitor īn 2010 si am virat o arvuna de 25.000 EURO. Este vorba de Camaro-ul ce a jucat si rolul BUMBLEBEE īn TRANSFORMERS. ;)
Vreau sa fiu printr-e primii din Germania care-l are. Daca a-si fi stiut din timp ca acest Shellby este folosit īn noul serial KNIGHT RIDER 2008 īn rolul lui K.I.T.T., poate a-si fi renuntat la Camaro si mi-as fi tras unul dar asa........acum e prea tīrziu. |
Quote:
Dar sunt addicted mustang :D să nu fiu rău offtopic check this out |
Si asa arata īn noul serial KNIGHT RIDER 2008.
Datorita imensului eleron dublu, multi or sa spuna ca e chici. OK. Recuzita de film dar parca asa īmi place mai mult. Negru parca e mai brutal: |
Intre timp, Shelby-ul a suferit alte schimbari, iar in serialul nou are alt aspect in modul normal: e Shelby Standard, iar in modul agressive este un fel de DragCar.
Per total... scannerul e demential. :D |
Quote:
|
Man, aici nu suntem pe lungime de unda:
Agressive Mode - http://shadowyflight.com/news/2008/0...ight-rider.php Transformarea proprie - http://knightrideronline.com/news/20...sformation.php In noul sezon nu mai sunt masinile ca in filmul pilot, le-au schimbat destul de mult... Vezi ca gasesti episoade pe net... sunt vreo 9 din noul sezon. Si hai sa revenim la subiectul de Shelby GT500 2010, ca altfel o festelim de la moderatori. :) |
foarte reusita :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning