Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Pentru fanii Ferrari (https://forum.4tuning.ro/400-europene/102618-fanii-ferrari.html)

Darius DMS 14-05-09 21:58

Re: Pentru fanii Ferrari

ceva de genul acesta....dar,e inca in romania.....cel putin,e rar,nu?:D.....

Dark Side 14-05-09 22:04

Am gasit ca exsista scuderia si alb si negru. ;)

limuzina 15-05-09 14:49

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2319951)
Am gasit ca exsista scuderia si alb si negru. ;)

Poftim poze cu cateva culori :lol:.

Darius DMS 15-05-09 17:09

3 Attachment(s)
nu uita de suceria black mat;).....DS:ti-am spus eu;)......culoarea mata va fi si pe macheta mea f430;)

Dark Side 15-05-09 20:12

Am vazut unul ca in a-4a poza postata de limuzina....e incredibil.... (la fel si locul unde parcase).

Darius DMS 18-05-09 10:48

nu numai tu l-ai vazut....l-am vazut in realitate cand am fost in excursie cu clasa.....dementiala masina si sunetul....pcat ca nu am poze.....apropo,ce stiti voi de modelul 512BB?e un model superb,a fost in romania candva(am pus poze)....niste date tehnice si altele....astept mesaje de la voi

Dark Side 18-05-09 10:53

Parca ultimul model cu motor boxerm de la ferrari (modelul 512BBi). A fost proiectat sa se bata cu Miura dar l-au scos prea tarziu asa ca a dat nas in nas cu colturosul Countach. (512BBi) asa ca aceasta masina cu 6 evacuari sa produs intr-o serie scurta ca mai apoi sa iasa pe poarta fabricii de la maranello Testarossa,asta in 84'.

Darius DMS 22-05-09 20:52

merci de informtie DS.....

Darius DMS 09-06-09 20:16

therdul acesta e mort:(( :(

Dark Side 09-06-09 20:21

Atunci invie-l tu!
Baga una bucata Ferrari Scuderia 16M sau una bucata Ferrari 430 Scuderia GT3. 8)

Darius DMS 10-06-09 09:01

tu zici de date tehnice si poze?

Dark Side 10-06-09 09:34

Baga doar poze ca astea fac cat 1000 de cuv. ;)

Dark Side 10-06-09 10:24

9 Attachment(s)
Daca tot nu am ce face si acolo afara sunt atatea creatii a le lui Enzo de ce sa nu mai bag cateva ?
Dupa cum am spus (sau de fapt nu am spus :oops:) eu voi face astfel de mini prezentari cu modele clasice de la Ferrari.
Asa ca va voi delecta cu cateva monoposturi Ferrari F1 de-a lungul timpului.
Sa incepem cu inceputul...
Mai intai poate cel mai frumos Ferrari de F1 ever. Da,este acel Ferrari cu bot de rechin.... F156 Sharknose,in cockpit Phil Hill.
Mai apoi il avem pe Alberto Ascari in al sau Ferrari F2. Iar apoi magnificul Juan Manuel Fangio cu 5 titluri de campion in F1 in al sau monopost. Este drept in acea vreme,adica inceputul anilor 50' si mijlocul anilor 50' masinile incepeau sa semene cu ceva aerodinamic,cu o decada in urma ele semanau cu niste cutii cu motoare uriase. Puteti vedea Guliverul anilor 20', Blower Bentley.
Totusi sa mai trecem putin prin timp si sa lasam anii 60' si 50' si sa ne uitam putin la anii 70' si Niki Lauda. Da,el cel ce trebuia sa moara pe Nurburgring in 76'.
In acea vreme masinile erau extrem de nesigure si de zbuciumate. Multi au spus ca daca Niki nu ar fi fost implicat in acel accident ar fi castigat in sezonul 76'. Alt pilot important al decadei este Gilles Villeneuve.
In anii 80' un pilot important a fost Jody Scheckter.
Multi piloti au trecut pe la Ferrari atunci cum ar fi Mario Andretti,Gherhard Berger si Rene Armoux. Un alt pilot britanic important a fost Nigel Mansell si chiar Michele Alboreto.
Alain Prost a venit prima oara la echipa Ferrari in anii 80'. Un pilot cunoscut al lui Ferrari in mijlocul anilor 80' este Jean Alesi.
In anii 90' a venit poate cel mai bun pilot din toate timpurile,Schumi.
Acest a condus Ferrari prin timp luand cu el si 7 titluri de campion la piloti si cateva la constructori si cu ajutorul lui R. Barrichello.
Acum dupa un 2007 frumos cu Kimi campion in 2009 Ferrari incearca sa se intoarca in topuri dar dupa un inceput de sezon dezatruos va fi greu daca nu chiar imposibil in fata masinilor aproape perfecte de la Brawn GP.

In final avem o poza superb ca infatiseaza o batalie intre Ferrari si Honda pe ploaie.

Atentie: POZELE NU SUNT IN ORIDNE CRONOLOGICA! :x

canon 29-06-09 09:09

Superbe toate!

limuzina 30-06-09 16:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2394186)
Atunci invie-l tu!
Baga una bucata Ferrari Scuderia 16M sau una bucata Ferrari 430 Scuderia GT3. 8)

Primul cu numere de Romania :lol::lol::lol:.Din pacate poza e facuta in Budapesta,este vazuta foarte des in Budapesta,mai este si un Murcielago tot acolo unde sta si Scuderia tot cu PST la nr...Proprietarul e din Romania dar nu stiu cat timp pierde cu ea prin tara noastra.

All times are GMT +2. The time now is 12:07.

- Copyright 2026 4Tuning