![]() |
Re: Top 2008: Masini vopsite in negru mat
+1 pt LOGAN:X
pur si simplu este superba;) un pick-up autohton asa cum se cuvine;) felicitari !! |
Gallardo LP560-4 .. de departe cel mai frumos !
@yamahaer1cip: Ai dreptate.. merita pus in poll .. arata foarte agresiv black on black :-)<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_1950361", true); </SCRIPT> |
RS4 Avant. Pentru mine, culoarea negru mat simplu inseamna o culoare "rea" bad boy, bad ass, mean machine, sau cum vreti sa-i mai ziceti. Si cea mai "bagaboanta" dintre toate e RS4;). Daca directorul unei banci ar vedea 2 RS4 negre, geamuri foliate in fata sucursalei, pun pariu ca ar suna politia. Preventiv.
|
Dacia Logan Pick-Up ;)
|
mi se pare ca negrul mat sta cel mai bine pe R8-ul acela , desi si Loganul Pick-up si Lambo Murcielago m-au impresionat placut
|
Nici nu stiu pe care sa votez:-?? toate is frumoase :lol:
|
eu sunt fan dacia deci traiasca dacia
|
lamborghini murcielago
|
rs4 avant all the way......e singura masina din tot poll.ul careia ii se cuvine sa fie negru mat ;)
|
eu am votat cu rs4..arata incredibil!(masina mea preferata)
|
Eu am votat pt RS4, dar daca nu era el la POLL as fi votat in mod sigur Loganul, dintre restul participantelor.
|
rs4 e superb.. dar sa fim seriosi, si cacaniu in dungi daca era, tot arata bine :-p cred ca topicul vizeaza mai degraba impactul pe care il are vopseaua mată asupra masinilor.. si in cazul loganului clar si-a facut treaba..
|
Lamborghini Gallardo LP560 votez eu.dupa parerea mea ii sta cel mai bine in negru mat
|
votat Golanu'...ar fi frumos sa intre in top 3:D
|
Hummer H2 ... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning