![]() |
Re: [My scoot] Gilera Typhoon
Stiu cum e... Imi place si mie foarte mult cum arata aerox-ul fara oglinzi. Dar nu pot fara macar o oglinda, de aceea am doar o oglinda pusa :D... Si e greu si asa...
|
totusi de pe scuterul meu lipseste ceva:D...un stiker 4tuning.....cine ma poate ajuta si pe mn:D?
|
Eu am pe scuter si daca caut bine am si prin sertar vreo doua sticker-e... Dar sunt cele vechi :P
|
Quote:
|
e frumos scuterasul :) bafta cu el...sa-l stapanesti sanatos si asfalt uscat
|
ms la fel...o sa trec si pe la topicul tau sa vad cu ce se lauda al tau F12:>:>
asfalt uscat:D |
5 Attachment(s)
pictures.....enjoy
|
wow..ai bara de rigidizare sau cum se spune pe el?:O, tu ai puso sau asa l-ai adus cu bara aceea intre sa si partea din fata? ca daca asa l-ai adus inseamna ca o fi fost facut experimente italienii cu el si s-ar putea daca te uiti la transmisie, ambielaj, rulmenti sa ai parte de surprize placute:>
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa nu moara topicul.......
|
misto parcarea :lol:
ceva planuri pe viitor cu scuterul? :D |
Quote:
|
|
cand spui reconditionare estetica te referi la vopsea nu?:>:>
ce culoare ai ales? sau daca nu ai ales...spre ce nuanta te intrepti?:D |
Quote:
- cumparare alte carene(astea s-au mai rupt/spart de la offroad-ul pe care il fac:X) -o vopsea noua.....cel mai probabil negru mat. -retapitarea scaunului. razvy_91@ ms de site. o sa-i cumpar setul acela;)). la scuter mai trebe schimbata cureaua de transmisie. deocamdata stau prost cu banii.....dar incet incet sper sa-l fac;)) PS:razvan01 mai da si tu semne pe mess cand ma vezi;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning