![]() |
Re: Machetele mele - andi_cimpean
frumoasa colectie ... bafta in continuare !
|
9 Attachment(s)
Quote:
P.S. am pus ochii pe niste machete pe care le ai de vanzare, dar asta pe viitor, ca pe moment...e cam greu financiar. 22 de machete la scara 1/60 nou-noute luate SH - :lol: si o macheta Kentoys, mai smechera :D |
pune te rog cateva poze cu acel murcielago verde, si zi'mi cat ai dat pe el
|
imi place cum ai pus trabanturile pe suporturile alea de la maisto....marfa
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
e destul de rara culoarea asta la muncielago maisto....de exemplu,eu am unul de culoare verde inchis.....oricum,pune poze cu acel muscle car de langa mitshubishi....
|
Quote:
eu am unul singur, de la Welly 1/60 si in jurul sau nu vad niciun muscle car... |
greseala mea.....de langa JEEP grand cherokee......
|
Care grand cherokee ??
Ala de jos verde de pe ultimul rand e un Land Rover... |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
__________________________________________________ __________ si acum solicitarea lui DARIUS DMS PONTIAC GTO The Judge Motormax 1/18 |
da,frumoasa macheta....imi place ca la usi nu are dog leg....felicitari si bafta in continuare;)
|
Quote:
destul de bine facuta, foarte grea...cel mai bine o descrie expresia: Too much of a car! |
frumoasa colectia ta si chiar impresionanta...chiar ceva din gama dacia nu ai, nu stii dc exista vreo macheta de nova/sn?noroc si bafta la mai multe
|
Quote:
Exista "Dacia 1300" aka Renault 12 si mai era macheta facuta si dupa Dacia 1310 TX. |
dupa cum a spus si andi esti doar 1300 si 1310 tx daca vrei sati iei una cauta la petron sau la omv
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning