![]() |
Re: Primul video oficial cu BMW X5 M
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa este ....si NU vrei reusi sa darami imeperiu German doar ca u preferi masinile facute de oameni cu ochii mici ......BMW are farmecu lui care nu il potzi savura dak nu il dobandesti ;) numai bn si hai so lasam cu cearta ca nare rost fiecare cu ce vrea.... CRACIUN FERICIT SI TOT CE VA DORITZI !!! |
foarte tare...n-am citit 5 pagini probabil ca s-a mai scris dar mi se pare aiurea ca va fi primul M 4x4...they're shitting on their own tradition...
|
O sa fie multi " GIPI ALBI ":punch: in trafic .
|
ceva nou....????erea de asteptat sa apara si m-ul la x5
|
Inca un produs reusit al celor de la BMW Motorsport!:evil::evil:
|
mai bine faceau X6M. oricum, dragut. si o sa ne invadeze cioroii cu kituri de M pe X5 :|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/103096-bmw-pregateste-x6.html |
Asa e!fiecare cumpara ce doreste !Dar nimic nu se compara cu un motor aspirat de turatie cum e cel de pe M3,M5,M6 !Nu conteaza ca nu sunt cele mai rapide sau cele mai luxoase ...BMW are ceva special !PUNCT!:evil:(orice idiot de american sau japonez poate pune 10 turbine pe un motor sa il faca puternic dar nimic nu se compara cu un aspirat derivat din F1)
|
Orice idiot de american sau japonez sau german ...poate pune multe turbo pe un motor dar nu se compara in veci cu un motor aspirat care e derivat din F1!clar!(aici ma refe la m3 e92 si M5,M6)!un motor aspirat de turatie e mult mai greu de realizat decat unul turbo!:anger:
|
Am impresia ca nu sti sa conduci nici o roaba nu un BMW!asa ca STF UP!:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning